PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt şanzuman sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmet kara" data-source="post: 524182" data-attributes="member: 40911"><p><strong>Ynt: erkunt şanzuman sorunu</strong></p><p></p><p>evet ikinci el aldım ama aldıgımda böyle bi sorun yoktu bayada bi kullandım işte bu sene bizim kış çok çetin geçiyordu sabah çalıştırdım işe başladım açık besi iyice hayvanlar daramıştı temizliyim dedim hava da soguktu baya 5çi yada 4cü var gel ses başladı hemen tel açtım servise bizde sözüm ona şanzumanı zf diye biliyorduk hani sökmeden teknik servise sordum oda ne zf si abi dedi şanzumanı başakmış meger hele başak da var bende huylanmıştım ama neyse tamircinin dedigine göre sogukta ani harekette olmuş bana aynen şöle dedi mağzeme ısınmadan hareket edilmiş abi ülen zaten sabah marş basmadı takviye ettik saglam 40dk felan çalıştı ısınsın diye velhasıl böyle şu sebebten kırılabilir bizim köyde birinin hattatı var 80lik şanzımanda sıkıntı oldu onnan dalga geçtik bozuldu diye aynı teknik servisi aradı 1500 saatteki motorun şanzumanı komple degiştidiler 5 kuruş para vermedi kıyaslama açısından demiyorum yada hattat iyi traktörde demiyorum bedava verseler almazdım sınıfı şu anda osınıfı geçti biz duvara çarptık haaaa düşüncemde şu bundan sonra erkunt merkunt deil </p><p>sıfırda iş deil demekki en iyi traktör kendi bildigin traktör</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmet kara, post: 524182, member: 40911"] [b]Ynt: erkunt şanzuman sorunu[/b] evet ikinci el aldım ama aldıgımda böyle bi sorun yoktu bayada bi kullandım işte bu sene bizim kış çok çetin geçiyordu sabah çalıştırdım işe başladım açık besi iyice hayvanlar daramıştı temizliyim dedim hava da soguktu baya 5çi yada 4cü var gel ses başladı hemen tel açtım servise bizde sözüm ona şanzumanı zf diye biliyorduk hani sökmeden teknik servise sordum oda ne zf si abi dedi şanzumanı başakmış meger hele başak da var bende huylanmıştım ama neyse tamircinin dedigine göre sogukta ani harekette olmuş bana aynen şöle dedi mağzeme ısınmadan hareket edilmiş abi ülen zaten sabah marş basmadı takviye ettik saglam 40dk felan çalıştı ısınsın diye velhasıl böyle şu sebebten kırılabilir bizim köyde birinin hattatı var 80lik şanzımanda sıkıntı oldu onnan dalga geçtik bozuldu diye aynı teknik servisi aradı 1500 saatteki motorun şanzumanı komple degiştidiler 5 kuruş para vermedi kıyaslama açısından demiyorum yada hattat iyi traktörde demiyorum bedava verseler almazdım sınıfı şu anda osınıfı geçti biz duvara çarptık haaaa düşüncemde şu bundan sonra erkunt merkunt deil sıfırda iş deil demekki en iyi traktör kendi bildigin traktör [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt şanzuman sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt