PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt servet 80 t ile mf288g karşılastırması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 471254" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: erkunt servet 80 t ile mf288g karşılastırması</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>kardeş bilip bilmeden yanlış bilg verip durma </p><p></p><p>erkuntun 4 wd dediğin hangisi erkuntun 43 adet serisi var bi kere </p><p>burada tartışılan servet 80t servet 80t ağırlıkları olmadan 3500 kg ön ve arka ağırlığı ile 4160 kg geliyor önde 300 arkada 300 ağırlık var bırak ağırlıkları ağırlığı olmadan dahi 277 g ddan daha ağır geliyor sebebi ise gövde dökümünün daha kalın olması burda tartışalan 288g ama aralarında pek bir fark olacağını sanmıyorum al birini vur ötekini mf değilmi adını dahi duymak istemiyorum siz kalkmış erkuntla kıyaslıyorsunuz bizde eskide 135 lik vardı insanın aklına gelmeyen arızalar veriyordu aynısı ne fark edecek erkuntta arıza veriyor vermiyor değil ama sonuçta bir adı var erkunt yedek parçasını her yerde bulamayabilirsin ama fabrikaya bir şikayet telefonu etsen adamlar fabrikayı ayağına getirir mf için kimi arayacaksın acaba muhattap varmıdır acaba varsada ben bilmiyorum olsada bir işe yaramaz ben sırtında 5000 kg buğday ile boş remorkla giden 55-56 yı arkasında pullukla 480 lik tartörü yolda sol çekip geçiyorum ya bu bana yeter</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 471254, member: 28829"] [b]Ynt: erkunt servet 80 t ile mf288g karşılastırması[/b] kardeş bilip bilmeden yanlış bilg verip durma erkuntun 4 wd dediğin hangisi erkuntun 43 adet serisi var bi kere burada tartışılan servet 80t servet 80t ağırlıkları olmadan 3500 kg ön ve arka ağırlığı ile 4160 kg geliyor önde 300 arkada 300 ağırlık var bırak ağırlıkları ağırlığı olmadan dahi 277 g ddan daha ağır geliyor sebebi ise gövde dökümünün daha kalın olması burda tartışalan 288g ama aralarında pek bir fark olacağını sanmıyorum al birini vur ötekini mf değilmi adını dahi duymak istemiyorum siz kalkmış erkuntla kıyaslıyorsunuz bizde eskide 135 lik vardı insanın aklına gelmeyen arızalar veriyordu aynısı ne fark edecek erkuntta arıza veriyor vermiyor değil ama sonuçta bir adı var erkunt yedek parçasını her yerde bulamayabilirsin ama fabrikaya bir şikayet telefonu etsen adamlar fabrikayı ayağına getirir mf için kimi arayacaksın acaba muhattap varmıdır acaba varsada ben bilmiyorum olsada bir işe yaramaz ben sırtında 5000 kg buğday ile boş remorkla giden 55-56 yı arkasında pullukla 480 lik tartörü yolda sol çekip geçiyorum ya bu bana yeter [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt servet 80 t ile mf288g karşılastırması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt