PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt servet 80 t ile mf288g karşılastırması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 472609" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: erkunt servet 80 t ile mf288g karşılastırması</strong></p><p></p><p> </p><p>erkunta helal olsun hakkını vermiş 288 g olsaydı başını dikerdi havaya,erkuntu köye gerireli bizim köyün çif çekerleri garajlara saklandı.zamanında 480 liğimiz varken dalga geçiyorladı diyorlardı gidin birtane tt55 alın diye ben o diyenleri artık göremiyorum gidin şunu alını bunu alını volkan kardeşimin erkunt pancar işi yapıyor galiba o yüzden ince lastik kullanıyor benim erkunt balon lastilk o yüzden arkasına o pulluğu ben taksaydım arkalar yere yapışmazdı.ayriyeten 105 lik utanmıyormu kendinden 30 bg gibi neredeyse bi 135 lik kadar bi traktör kadar dah küçük bi traktörle yarışıyor ha anladım iki massey bi erkun ediyor galiba massey işte ne olacak zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D bolca mazot yakar bi derki daha varmı bizim orda bir 265 lik var 2 WD adamı ekmeğe muhtaç etti yolda erkunttan fazla yakıyor o 4 ton buğday götürüyor ben ne kadar sararsan sar bu yaz size nasip olursa özel videolar çekip getireceğim hızını gücünü ispatlayacağım gerçi nh cile ile mf ciler erkunt ayada çıksa beğenmezler neden kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 472609, member: 28829"] [b]Ynt: erkunt servet 80 t ile mf288g karşılastırması[/b] erkunta helal olsun hakkını vermiş 288 g olsaydı başını dikerdi havaya,erkuntu köye gerireli bizim köyün çif çekerleri garajlara saklandı.zamanında 480 liğimiz varken dalga geçiyorladı diyorlardı gidin birtane tt55 alın diye ben o diyenleri artık göremiyorum gidin şunu alını bunu alını volkan kardeşimin erkunt pancar işi yapıyor galiba o yüzden ince lastik kullanıyor benim erkunt balon lastilk o yüzden arkasına o pulluğu ben taksaydım arkalar yere yapışmazdı.ayriyeten 105 lik utanmıyormu kendinden 30 bg gibi neredeyse bi 135 lik kadar bi traktör kadar dah küçük bi traktörle yarışıyor ha anladım iki massey bi erkun ediyor galiba massey işte ne olacak zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D bolca mazot yakar bi derki daha varmı bizim orda bir 265 lik var 2 WD adamı ekmeğe muhtaç etti yolda erkunttan fazla yakıyor o 4 ton buğday götürüyor ben ne kadar sararsan sar bu yaz size nasip olursa özel videolar çekip getireceğim hızını gücünü ispatlayacağım gerçi nh cile ile mf ciler erkunt ayada çıksa beğenmezler neden kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt servet 80 t ile mf288g karşılastırması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt