PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
ERKUNT SERVET 80T 4WD YONCA YERİNİ SÖKERKEN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 483387" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: ERKUNT SERVET 80T 4WD YONCA YERİNİ SÖKERKEN</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Allah aşkına kardeşim bizde şu an 480 likte var 1981 model yani bilmesem diyecemki senin 480 lik çift çekermi kaç günde sürersin bilmem ben o tarlayı 1,5 günde sürdüm 53 dekar sen herhalde bir 10 gün sürerdin orası buğday yeri değil yonca yeri yoncanın 50-60 cm kökü var 240 lıkta vardı tarlanın sahibinin bırak çekmeyipulluk batmadı 480 li,kte her halde tırmık filan çekerdi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s</p><p></p><p>geçen yıl yani 2010 da bizim 63 dekar tarlayı oda mercimek yeriydi 480 lik le 3 gün sürdüm bitiremedim 10 dekarı buğday ekimine kaldı ama akşma eve gidinci eşşekten düşmüşe dönüyor insan </p><p></p><p></p><p></p><p>yav birde bu 480 liğin erkuntla kıyaslanması nerden çıktı adam sen iyimisin </p><p> sen iyi dinlemiyon galiba yada bu işlerde fazla anlamıyon ben çekim için o traktörde nasıl inip bineceğim seri 1 h ile elimde kamera bide kulaklarında sorun yoksa 4 lü 11 li diyorum 11 li pulluk bu kadar batıyor 14 lü olsaydı dediğin olurdu bide ben hiç inmeden tam 35 saat aralıksız sürdüm acaba 480 likle hiç inmeden 53 dekar tarlayı bitirebilecekmiydin zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s sadece üç kere çay ve yemek molası verdim sen 480 likle her hal bir 35 kez mola verirdin tabi hiç inmeden dayanabilirsen sen erkunt fabrikasın bir telefon et artık erkun servet 80 değil servet 480 lik üretsinler 80 lik iyi çekmiyor zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D</p><p></p><p></p><p></p><p>birde sen 480 likle dene bakalım direksiyonu bırakta bi çekim yapsana bakalım nasıl çekiyormuş görelim tarlanın ortsanda çıkıverir ;D ;D ;D ;D</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 483387, member: 28829"] [b]Ynt: ERKUNT SERVET 80T 4WD YONCA YERİNİ SÖKERKEN[/b] Allah aşkına kardeşim bizde şu an 480 likte var 1981 model yani bilmesem diyecemki senin 480 lik çift çekermi kaç günde sürersin bilmem ben o tarlayı 1,5 günde sürdüm 53 dekar sen herhalde bir 10 gün sürerdin orası buğday yeri değil yonca yeri yoncanın 50-60 cm kökü var 240 lıkta vardı tarlanın sahibinin bırak çekmeyipulluk batmadı 480 li,kte her halde tırmık filan çekerdi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s geçen yıl yani 2010 da bizim 63 dekar tarlayı oda mercimek yeriydi 480 lik le 3 gün sürdüm bitiremedim 10 dekarı buğday ekimine kaldı ama akşma eve gidinci eşşekten düşmüşe dönüyor insan yav birde bu 480 liğin erkuntla kıyaslanması nerden çıktı adam sen iyimisin sen iyi dinlemiyon galiba yada bu işlerde fazla anlamıyon ben çekim için o traktörde nasıl inip bineceğim seri 1 h ile elimde kamera bide kulaklarında sorun yoksa 4 lü 11 li diyorum 11 li pulluk bu kadar batıyor 14 lü olsaydı dediğin olurdu bide ben hiç inmeden tam 35 saat aralıksız sürdüm acaba 480 likle hiç inmeden 53 dekar tarlayı bitirebilecekmiydin zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s sadece üç kere çay ve yemek molası verdim sen 480 likle her hal bir 35 kez mola verirdin tabi hiç inmeden dayanabilirsen sen erkunt fabrikasın bir telefon et artık erkun servet 80 değil servet 480 lik üretsinler 80 lik iyi çekmiyor zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D birde sen 480 likle dene bakalım direksiyonu bırakta bi çekim yapsana bakalım nasıl çekiyormuş görelim tarlanın ortsanda çıkıverir ;D ;D ;D ;D [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
ERKUNT SERVET 80T 4WD YONCA YERİNİ SÖKERKEN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt