PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
"ERKUNT SERVET 80T 4X4 GEZER BİÇER PATOZ İLE HASAT VE TARIMDA PART1"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 1047617" data-attributes="member: 28829"><p>Bir hevesdi geldi geçti. Şimdi kullanmıyoruz zaten. O zaman biçerdöverler yaygın değildi 2013de yaygınlaştı saman yapan biçerdöverler. 2012 saman krizinden sonra uyandılar. Ben 2012 2013 yıllarında kullandım. Tek farkı samanı çook kaliteli. Ama biçerdöver gibisi yok. </p><p>Paranızı ve zamanınızı boşa harcamakdan başka bişey değilmiş bu iş. Ben araştırırken 15 20 remok saman yapar falan diyorlardı 8 remorku geçeemedik. Günde 16 saat çalıştığımız halde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 1047617, member: 28829"] Bir hevesdi geldi geçti. Şimdi kullanmıyoruz zaten. O zaman biçerdöverler yaygın değildi 2013de yaygınlaştı saman yapan biçerdöverler. 2012 saman krizinden sonra uyandılar. Ben 2012 2013 yıllarında kullandım. Tek farkı samanı çook kaliteli. Ama biçerdöver gibisi yok. Paranızı ve zamanınızı boşa harcamakdan başka bişey değilmiş bu iş. Ben araştırırken 15 20 remok saman yapar falan diyorlardı 8 remorku geçeemedik. Günde 16 saat çalıştığımız halde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
"ERKUNT SERVET 80T 4X4 GEZER BİÇER PATOZ İLE HASAT VE TARIMDA PART1"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt