PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt servet 80t ile nh td85d kıyaslarmısınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 289289" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: erkunt servet 80t ile nh td85d kıyaslarmısınız</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar bende busene servet 80 aldım hız olarak bu trktre rakip göremiyorum.tarka sürerken 4 lü 14 lü traktr zorlanmıyor güzel çekişi var.bu traktrü diyerr mf olsun fort olsun yani ön çekişi olmayan traktrlerle kıyaslarsanı yolda fazla yakıyor fakat tarlada ne olursa olsun diyer traktrlerden az yaktına eminim.bu taraktrün bir kötü yönü var.</p><p> yükle rampaya vurdun zamantahviyedegideceksin yük ağırsa çünkü rampada boluyor diyer traktrlerle misal veriyorum 3 2 1 fites deniştirirken bu traktrde yapamıyorsun aşada fitesi deniştiriyorsun yavaş yavaş isdedin yere çıkıyor bizzat ben kendim denedim 400mlik %10luk bir rampada 3 römork toplam 26 ton pancar yüklü römorku tahviye3 l ile banamısın demedi çıkartdı. bunu alacak arkadaşlar varsa biz tarlada kullanacık derse tavsiye ederim fakat bizim işimiz yolda diyorlarsa tavsiye etmem bunun yerine bu traktre verece parayı temiz ön çekeri olmayan traktr alırlarsa daha memnun kalavcaklarına eminim.</p><p> bu traktrde 20 gazın üzerine çıktınız zaman mazut fazla yakıyor yolda size tavsiyem 20 gazın altında kullanın.</p><p> pancar sökümünde kullanacaksanız tavsiye ederim bir depo mazotla 70lt 22 dekar pancarı 1 l ile tek tarla sökme garantisi verrim 12 gazda bu gaz çok ideal</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 289289, member: 14208"] [b]Ynt: erkunt servet 80t ile nh td85d kıyaslarmısınız[/b] Arkadaşlar bende busene servet 80 aldım hız olarak bu trktre rakip göremiyorum.tarka sürerken 4 lü 14 lü traktr zorlanmıyor güzel çekişi var.bu traktrü diyerr mf olsun fort olsun yani ön çekişi olmayan traktrlerle kıyaslarsanı yolda fazla yakıyor fakat tarlada ne olursa olsun diyer traktrlerden az yaktına eminim.bu taraktrün bir kötü yönü var. yükle rampaya vurdun zamantahviyedegideceksin yük ağırsa çünkü rampada boluyor diyer traktrlerle misal veriyorum 3 2 1 fites deniştirirken bu traktrde yapamıyorsun aşada fitesi deniştiriyorsun yavaş yavaş isdedin yere çıkıyor bizzat ben kendim denedim 400mlik %10luk bir rampada 3 römork toplam 26 ton pancar yüklü römorku tahviye3 l ile banamısın demedi çıkartdı. bunu alacak arkadaşlar varsa biz tarlada kullanacık derse tavsiye ederim fakat bizim işimiz yolda diyorlarsa tavsiye etmem bunun yerine bu traktre verece parayı temiz ön çekeri olmayan traktr alırlarsa daha memnun kalavcaklarına eminim. bu traktrde 20 gazın üzerine çıktınız zaman mazut fazla yakıyor yolda size tavsiyem 20 gazın altında kullanın. pancar sökümünde kullanacaksanız tavsiye ederim bir depo mazotla 70lt 22 dekar pancarı 1 l ile tek tarla sökme garantisi verrim 12 gazda bu gaz çok ideal [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt servet 80t ile nh td85d kıyaslarmısınız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt