PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
ERKUNT SERVET 80T Mİ TÜMOSAN 75-80 Mİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 353866" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: ERKUNT SERVET 80T Mİ TÜMOSAN 75-80 Mİ?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar konuya biraz geç kalmış olarak katılayım bu gün tarım fuarına katıldım erkun servet 80 4 silindirli traktör üretmiş,motor gücü 3 silindirli kadar ama bilmiyorum dah yeni bu fuara getirmiş nasıl çıkacak iyimi kötümü bu günlerde bir traktör alasım vardı td85d 4wd alacaktım ama onu görünce karasız kaldım,fiyatı 73000 tl diyor oradan new holland ın standına gittik td90d nin fiyatını sorduk oda 71000 tl diyor şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.ikiside sıfır ;ben bir ara bir video izlemiştim servet 80 4WD NEW HOLLAND TD95D 4WD yi çekiyordu şimdi servet 80 4wd silindirli traktör çıkarmış ne yapmalıyım bir fikir verecek olan varmı,servet zf şanzumanlı ve Eşansumanlı olarak iki seçemek li şanzuman sunuyor.Sizlerden yorum bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 353866, member: 28829"] [b]Ynt: ERKUNT SERVET 80T Mİ TÜMOSAN 75-80 Mİ?[/b] arkadaşlar konuya biraz geç kalmış olarak katılayım bu gün tarım fuarına katıldım erkun servet 80 4 silindirli traktör üretmiş,motor gücü 3 silindirli kadar ama bilmiyorum dah yeni bu fuara getirmiş nasıl çıkacak iyimi kötümü bu günlerde bir traktör alasım vardı td85d 4wd alacaktım ama onu görünce karasız kaldım,fiyatı 73000 tl diyor oradan new holland ın standına gittik td90d nin fiyatını sorduk oda 71000 tl diyor şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.ikiside sıfır ;ben bir ara bir video izlemiştim servet 80 4WD NEW HOLLAND TD95D 4WD yi çekiyordu şimdi servet 80 4wd silindirli traktör çıkarmış ne yapmalıyım bir fikir verecek olan varmı,servet zf şanzumanlı ve Eşansumanlı olarak iki seçemek li şanzuman sunuyor.Sizlerden yorum bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
ERKUNT SERVET 80T Mİ TÜMOSAN 75-80 Mİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt