PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
ERKUNT SERVET 80T Mİ TÜMOSAN 75-80 Mİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 430467" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: ERKUNT SERVET 80T Mİ TÜMOSAN 75-80 Mİ?</strong></p><p></p><p>ARKADAŞLAR ben newhollandı kötülemek veya başka bir markayı kötülemek istemedim.yapmamda.her markanın kendine özgü özellikleri vardır.benim sevdiğimi sen sevmessin senin sevdğini bir başkası sevemez.ama konu öyle yerlere gidiyor ki</p><p> erkunt toplama toplama derken neye toplama diyorlar anlamıyorum.lisansı olan bir marka toplama olur mu.?</p><p> benim anlatmam istdiğim </p><p> tüm traktörler her parçayı kendi üretmiyor zaten böyle işin altından kalkamazlar.</p><p> italya şuan şanzuman ve ön çeker sisteminde avrupada tek marka olmuş.tüm modellere fason üretim yapıyor.,</p><p> erkunt avrupa ve düntada bir çok markaya üretim yapıyor döküm ve diger alanda.</p><p> hattat birçok motor parçalarını üretiyor,</p><p>hema dişli üretiyor,ors bilya rulman daha birçok parça lar türkiyeden avrupaya gidiyor.ankara ostim avrupaya çalışıyor.</p><p> böyle dagınık bir üretimde kim %100 kendi ürününü üretebilir.</p><p>newhollandın tüm parçarı piyasaada üretiliyor.üreten firmalar ankarada türkiyede adapazarında.bursada vs vs.</p><p> tümosan dökümü kendi mi yapıyor,şanzumanı kendimi yapıyor ,dörtçeker sistemi kendi mi yapıyor.kabini kendimi yapıyor.</p><p>konuya bu açıdan bakın.</p><p> erkunt çok süper tümosan yaramz demedim.newhollant almayın demedim.</p><p> yazdıkalrım yalan mı? yanlış mı?</p><p> bugün fent bile yardım alıyor.</p><p>marka dedğiniz jondere neden hindistane meksikaya koşup gitti.</p><p>demekki tüm üretimler ortak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 430467, member: 988"] [b]Ynt: ERKUNT SERVET 80T Mİ TÜMOSAN 75-80 Mİ?[/b] ARKADAŞLAR ben newhollandı kötülemek veya başka bir markayı kötülemek istemedim.yapmamda.her markanın kendine özgü özellikleri vardır.benim sevdiğimi sen sevmessin senin sevdğini bir başkası sevemez.ama konu öyle yerlere gidiyor ki erkunt toplama toplama derken neye toplama diyorlar anlamıyorum.lisansı olan bir marka toplama olur mu.? benim anlatmam istdiğim tüm traktörler her parçayı kendi üretmiyor zaten böyle işin altından kalkamazlar. italya şuan şanzuman ve ön çeker sisteminde avrupada tek marka olmuş.tüm modellere fason üretim yapıyor., erkunt avrupa ve düntada bir çok markaya üretim yapıyor döküm ve diger alanda. hattat birçok motor parçalarını üretiyor, hema dişli üretiyor,ors bilya rulman daha birçok parça lar türkiyeden avrupaya gidiyor.ankara ostim avrupaya çalışıyor. böyle dagınık bir üretimde kim %100 kendi ürününü üretebilir. newhollandın tüm parçarı piyasaada üretiliyor.üreten firmalar ankarada türkiyede adapazarında.bursada vs vs. tümosan dökümü kendi mi yapıyor,şanzumanı kendimi yapıyor ,dörtçeker sistemi kendi mi yapıyor.kabini kendimi yapıyor. konuya bu açıdan bakın. erkunt çok süper tümosan yaramz demedim.newhollant almayın demedim. yazdıkalrım yalan mı? yanlış mı? bugün fent bile yardım alıyor. marka dedğiniz jondere neden hindistane meksikaya koşup gitti. demekki tüm üretimler ortak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
ERKUNT SERVET 80T Mİ TÜMOSAN 75-80 Mİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt