PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Servet Sorun LÜTFEN BAKIN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="volkanuzel" data-source="post: 333739" data-attributes="member: 14100"><p><strong>Ynt: Erkunt Servet Sorun LÜTFEN BAKIN</strong></p><p></p><p> ben yazın gece saat 2de 3de ellambasıyla boru değiştiriyom abi sengibi motorun üstünde gıytırık balya makinasıyla dolaşmıyom sen benden sonra aldın motoru bana motor övüyon biz bunla pancar söktük çamurda çalıştık..bu motor 3105in iki tane dört tekerlekli römork 8ton arpayla hiç vites değiştirmeden çıktığı bayırı kendi başına 4Hyle çıkamıyo nie kabullenmiyon bendede var hem bizim motoru köye gelip test ettiler bizimki ince lastik olduğu için bunun performansı daha iyi dediler bunun performansı iyise kalın tekerleri düşünmek bile istemiyom..bide takmışsın yaşa yaşla ne ilgisi var sen die bilirsin arkadaşlar benim motorum tekçeker öyle bir sorun yok dede millet inansın sanki çiftçekerini kullanmış gibi sallıyon.. sen boyna beni yalancı çıkarmaya çalışıyon ayıp..(inşallah düzelir nedeyim 250saati bekliycez şimdi 90 saate yaklaştı.)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volkanuzel, post: 333739, member: 14100"] [b]Ynt: Erkunt Servet Sorun LÜTFEN BAKIN[/b] ben yazın gece saat 2de 3de ellambasıyla boru değiştiriyom abi sengibi motorun üstünde gıytırık balya makinasıyla dolaşmıyom sen benden sonra aldın motoru bana motor övüyon biz bunla pancar söktük çamurda çalıştık..bu motor 3105in iki tane dört tekerlekli römork 8ton arpayla hiç vites değiştirmeden çıktığı bayırı kendi başına 4Hyle çıkamıyo nie kabullenmiyon bendede var hem bizim motoru köye gelip test ettiler bizimki ince lastik olduğu için bunun performansı daha iyi dediler bunun performansı iyise kalın tekerleri düşünmek bile istemiyom..bide takmışsın yaşa yaşla ne ilgisi var sen die bilirsin arkadaşlar benim motorum tekçeker öyle bir sorun yok dede millet inansın sanki çiftçekerini kullanmış gibi sallıyon.. sen boyna beni yalancı çıkarmaya çalışıyon ayıp..(inşallah düzelir nedeyim 250saati bekliycez şimdi 90 saate yaklaştı.) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Servet Sorun LÜTFEN BAKIN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt