PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
ERKUNT SERVET80 YAKIT TESTİ (ANAYURT KÖYÜ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SALİM" data-source="post: 574367" data-attributes="member: 21476"><p><strong>Ynt: ERKUNT SERVET80 YAKIT TESTİ (ANAYURT KÖYÜ)</strong></p><p></p><p>demekki pek çok markaya erkuntun döküm ve parça ürettiğini biliyorsunuz. yerli mf diye bi şey kalmadı. ancak ithal mfler var ve insanlar yerliyle devam etmek istiyor çoğunlukla zira erkuntta bir nevi yerli mfnin yerini almış durumda. sizin bu anlamsız tutumlara girişmeniz anlaşılır bir şey değil. bazı erkunt sahipleri amacını aşıyor diye yada bayileride siz bunun yanına ekleye bilirsiniz. erkunt ' u işe yaramaz gibi görmeniz bence doğru değil. mf de perkins motor erkuntta motor yönünden demekki farkta yok desek yeridir. bazıları hemen phantom serilerini hatırlatacak onun motoru duetz motor biliyorum onuda. erkunt ' un hidroliği falan yerli mfdende dayanıklı. ister carraro olsun ister zf şanzıman olsu onlarda kendilerini kanıtlamış markalar. erkunt ikisinide kullanıyor. kimi carraro şanzımandan memnun kimide zf şanzımandan memnun. vatandaş mf diye ikinci eli mialsın ithale gücü yetmeyince. ayrıca ithalinde bir sürü sıkıntısı var. bi yeri arıza yapsa bekle bakalım parça gelece. eniştemin same daha yakında arıza yaptı ve altı bini işçiliğiye bulacak bi masrafı var. yurt dışından parça bekleniyor. vatandaşımız erkuntun tarlada yavaş olduğunu mfye göre biliyordur sen meraklanma. zira mf fiattanda tarlada hızlı bu fiat kulanıcılarının vaz geçip mf mi almasına sebep oluyor işte buda aynı böyle. bende bi fiat kulanıcısı olarak tarlada mf hızlı diye mf almam.her traktörün avantajı ve dez avantajı var. erkunt rampada yüksek vitesle çıkamıyorsa mf de rampa inişlerinde kötü kendini bırak mıyor mu yerlileri. zorlandığında zor işe girdiğinde yağ eksiltme sorunu olmuyor mu. yine mesela 265 veya 285 lerde tarla sürümleri yada yolda fazla yakıt tüket miyor mu. erkunt fabrikasına mıdır kızgınlığınız erkunt kullanıcılarına mı bilelim. bayilere midir. servislere midir. anlayalım. kuru kuruya muhalefet olmaz. ben biliyorum ben duydum ben gördüm havasındanda çıkmak gerek. bir sürü paylaşımlar oluyor biri abartı olsa diğeri sırıtmaz mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SALİM, post: 574367, member: 21476"] [b]Ynt: ERKUNT SERVET80 YAKIT TESTİ (ANAYURT KÖYÜ)[/b] demekki pek çok markaya erkuntun döküm ve parça ürettiğini biliyorsunuz. yerli mf diye bi şey kalmadı. ancak ithal mfler var ve insanlar yerliyle devam etmek istiyor çoğunlukla zira erkuntta bir nevi yerli mfnin yerini almış durumda. sizin bu anlamsız tutumlara girişmeniz anlaşılır bir şey değil. bazı erkunt sahipleri amacını aşıyor diye yada bayileride siz bunun yanına ekleye bilirsiniz. erkunt ' u işe yaramaz gibi görmeniz bence doğru değil. mf de perkins motor erkuntta motor yönünden demekki farkta yok desek yeridir. bazıları hemen phantom serilerini hatırlatacak onun motoru duetz motor biliyorum onuda. erkunt ' un hidroliği falan yerli mfdende dayanıklı. ister carraro olsun ister zf şanzıman olsu onlarda kendilerini kanıtlamış markalar. erkunt ikisinide kullanıyor. kimi carraro şanzımandan memnun kimide zf şanzımandan memnun. vatandaş mf diye ikinci eli mialsın ithale gücü yetmeyince. ayrıca ithalinde bir sürü sıkıntısı var. bi yeri arıza yapsa bekle bakalım parça gelece. eniştemin same daha yakında arıza yaptı ve altı bini işçiliğiye bulacak bi masrafı var. yurt dışından parça bekleniyor. vatandaşımız erkuntun tarlada yavaş olduğunu mfye göre biliyordur sen meraklanma. zira mf fiattanda tarlada hızlı bu fiat kulanıcılarının vaz geçip mf mi almasına sebep oluyor işte buda aynı böyle. bende bi fiat kulanıcısı olarak tarlada mf hızlı diye mf almam.her traktörün avantajı ve dez avantajı var. erkunt rampada yüksek vitesle çıkamıyorsa mf de rampa inişlerinde kötü kendini bırak mıyor mu yerlileri. zorlandığında zor işe girdiğinde yağ eksiltme sorunu olmuyor mu. yine mesela 265 veya 285 lerde tarla sürümleri yada yolda fazla yakıt tüket miyor mu. erkunt fabrikasına mıdır kızgınlığınız erkunt kullanıcılarına mı bilelim. bayilere midir. servislere midir. anlayalım. kuru kuruya muhalefet olmaz. ben biliyorum ben duydum ben gördüm havasındanda çıkmak gerek. bir sürü paylaşımlar oluyor biri abartı olsa diğeri sırıtmaz mı? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
ERKUNT SERVET80 YAKIT TESTİ (ANAYURT KÖYÜ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt