PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
ERKUNT SERVET80 YAKIT TESTİ (ANAYURT KÖYÜ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="REİS Hakan" data-source="post: 574498" data-attributes="member: 30068"><p><strong>Ynt: ERKUNT SERVET80 YAKIT TESTİ (ANAYURT KÖYÜ)</strong></p><p></p><p>yahu tamam erkuntu övüyorsunuz ama fazla abartıyorsunuz örneğın bırını tanıdığım bır köyde 60 lığı ıle gelmış 70 lığı fılan alacam dıyordu o adamı köyde düğün oldu oraya geldı orda sordum takvıyeyle 4 lü 10 ınçı çekıyor yakıtı 1.5 lıtre ımış. adama sordum bu ınternette pulluğu rölantıde sürüyorlar senınkıde rölantıde gıdıyormu dedım yo yahu dedı 3lü 8 9 numara olsa anca çeker dedı ınternettekıne sen bakma dedı .Hatta erkunt 90 geldı 5 lü 13 ınç ıle 10 gazdan aşşağı ınmıyor adam bıraz daha düşürmeye kalmadıkı stop edecekdı hemde bura çok sert dıyor yavaşta gıdıyor nh den GERÇEKLER BUNLAR ERKUNTÇULAR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="REİS Hakan, post: 574498, member: 30068"] [b]Ynt: ERKUNT SERVET80 YAKIT TESTİ (ANAYURT KÖYÜ)[/b] yahu tamam erkuntu övüyorsunuz ama fazla abartıyorsunuz örneğın bırını tanıdığım bır köyde 60 lığı ıle gelmış 70 lığı fılan alacam dıyordu o adamı köyde düğün oldu oraya geldı orda sordum takvıyeyle 4 lü 10 ınçı çekıyor yakıtı 1.5 lıtre ımış. adama sordum bu ınternette pulluğu rölantıde sürüyorlar senınkıde rölantıde gıdıyormu dedım yo yahu dedı 3lü 8 9 numara olsa anca çeker dedı ınternettekıne sen bakma dedı .Hatta erkunt 90 geldı 5 lü 13 ınç ıle 10 gazdan aşşağı ınmıyor adam bıraz daha düşürmeye kalmadıkı stop edecekdı hemde bura çok sert dıyor yavaşta gıdıyor nh den GERÇEKLER BUNLAR ERKUNTÇULAR [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
ERKUNT SERVET80 YAKIT TESTİ (ANAYURT KÖYÜ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt