PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
erkunt servisi gelmem diyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="atom karınca" data-source="post: 393100" data-attributes="member: 26896"><p><strong>Ynt: erkunt servisi gelmem diyor</strong></p><p></p><p>ya güzel kardeşim bak bişey demiyorum eğerki müşterinin mazotunu çalıyorsa ALLAH belasını versin öyle servisin. zaten bak şanzumandan arızalıysa bayiden kamyon istiyecek kamyon servise getirmek zorunda servis gidipte orda şanzuman indiremez, burda direkmen servisin lafı gelmem dememiştir o iş orda olmaz sen buraya gel abiciğim demiştir. müşteri ise olurmu yav sen buraya gel yap git burda. ben eminimki olay böyle olmuştur. servisinde dediği ben oraya gelemem olay bu kadar basit. ÖYLE İNSANLAR VARKİ MOTORU SATIN ALDIKTAN SONRA SERVİSİDE SATIN ALDIĞINI DÜŞÜNÜYOR,AYIB KARDEŞİM OLMAZ BÖYLE YA SEN 1 TANE MOTOR PEŞİNDESİN O ADAM AKŞAMA KADAR 100 TANE MÜŞTERİNİN KAHRINI ÇEKİYOR.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atom karınca, post: 393100, member: 26896"] [b]Ynt: erkunt servisi gelmem diyor[/b] ya güzel kardeşim bak bişey demiyorum eğerki müşterinin mazotunu çalıyorsa ALLAH belasını versin öyle servisin. zaten bak şanzumandan arızalıysa bayiden kamyon istiyecek kamyon servise getirmek zorunda servis gidipte orda şanzuman indiremez, burda direkmen servisin lafı gelmem dememiştir o iş orda olmaz sen buraya gel abiciğim demiştir. müşteri ise olurmu yav sen buraya gel yap git burda. ben eminimki olay böyle olmuştur. servisinde dediği ben oraya gelemem olay bu kadar basit. ÖYLE İNSANLAR VARKİ MOTORU SATIN ALDIKTAN SONRA SERVİSİDE SATIN ALDIĞINI DÜŞÜNÜYOR,AYIB KARDEŞİM OLMAZ BÖYLE YA SEN 1 TANE MOTOR PEŞİNDESİN O ADAM AKŞAMA KADAR 100 TANE MÜŞTERİNİN KAHRINI ÇEKİYOR. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
erkunt servisi gelmem diyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt