PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Takası hakkında bilgi acill bilgii
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delihan" data-source="post: 883150" data-attributes="member: 30572"><p><strong>Ynt: Erkunt Takası hakkında bilgi acill bilgii</strong></p><p></p><p>abi ben e serisi kullanıyorum köyümüzde zf olan seride var ben mesela her işte onun sırtına çıkıyorum ikimizde aynı pulluğu atıyoz aynı ayarda batırıyoz ben ondan seri gidiyom ve daha da az yakıtla yapıyom bu işi sonra saman patozuna koşuyoz biz traktörleri ikimizinde sönmez marka patosu var aşağı yukarı ekipmanlar hep aynı ikimizde de 1 ton saman alan konteynır var ben onu 25 dk da doldururken zf olan 35 dk da ancan dolduruyor ben bir ara dedim şoförde iş yok ben geçtim o motora tarla sürerken gidebildiği en iyi vitesle gidiyodu l2 ile diğer hızlı viteslerde takviye h4 te motor bayılma yapıyodu yani diyeceğim oki ya senin kullandığın 105 e de bi sorun vardı yada dediğin gibi yeni 90 100 110 lüks serisini çok geliştirmişler ama 90 altında olan zf serilerinden e serileri daha iyi bunu kullanarak deneyerek öğrendik ben her ikisinide kullanıp denedim bu kanıya vardım ama senin dediğinde doğrudur benim dediğim 70 ve 80 zf leri için geçerli bir durum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delihan, post: 883150, member: 30572"] [b]Ynt: Erkunt Takası hakkında bilgi acill bilgii[/b] abi ben e serisi kullanıyorum köyümüzde zf olan seride var ben mesela her işte onun sırtına çıkıyorum ikimizde aynı pulluğu atıyoz aynı ayarda batırıyoz ben ondan seri gidiyom ve daha da az yakıtla yapıyom bu işi sonra saman patozuna koşuyoz biz traktörleri ikimizinde sönmez marka patosu var aşağı yukarı ekipmanlar hep aynı ikimizde de 1 ton saman alan konteynır var ben onu 25 dk da doldururken zf olan 35 dk da ancan dolduruyor ben bir ara dedim şoförde iş yok ben geçtim o motora tarla sürerken gidebildiği en iyi vitesle gidiyodu l2 ile diğer hızlı viteslerde takviye h4 te motor bayılma yapıyodu yani diyeceğim oki ya senin kullandığın 105 e de bi sorun vardı yada dediğin gibi yeni 90 100 110 lüks serisini çok geliştirmişler ama 90 altında olan zf serilerinden e serileri daha iyi bunu kullanarak deneyerek öğrendik ben her ikisinide kullanıp denedim bu kanıya vardım ama senin dediğinde doğrudur benim dediğim 70 ve 80 zf leri için geçerli bir durum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Takası hakkında bilgi acill bilgii
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt