PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Tarım Kurumsal
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrecelik26" data-source="post: 9232" data-attributes="member: 144"><p><strong>: ERKUNT TARIM KURUMSAL</strong></p><p></p><p>[size=10pt]<strong>Kalite Politikamız</strong>[/size]</p><p></p><p>Erkunt Tarım Makinaları Sanayii A.Ş. ulusal ve uluslararası piyasada başta traktör olmak üzere önde gelen tarım makinaları üreticilerinden biri olmayı hedeflemiştir. </p><p></p><p>Erkunt Tarım Makinaları Sanayii A.Ş. belirlediği bu hedefe ulaşmak için temelinde koşulsuz müşteri memnuniyeti olan bir kalite politikası öngörmüştür. Erkunt Tarım Makinaları Sanayii A.Ş. bu çerçevede müşterilerinin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayı, uluslararası kalite ve standartlarda ürünleri geliştirmeyi, üretmeyi ve pazara sunmayı, sözleşme koşulları ve yasal yükümlülüklerle birlikte kalite yönetim sistemi şartlarına uymayı ve bu sistemin etkinliğini de sürekli olarak iyileştirmeyi kalite politikası olarak benimsemiştir. </p><p></p><p>Bunları gerçekleştirebilmek için: </p><p></p><p></p><p> Değişen pazar koşulları ve müşteri beklentilerini izler ve gereken düzenlemeleri yapar </p><p> Çalışanlar, müşteri beklentilerini karşılayabilmek için sürekli eğitilir ve bilinçlendirilir </p><p> En yüksek teknolojik seviyeyi kullanarak çalışır </p><p> Çevreye saygılıdır </p><p> Toplum menfaatlerini daima ön planda tutar</p><p> İnsan odaklı bir yönetim şekli olan 'TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ'ni uygulayarak ilerlemek vazgeçilmez şartımızdır. </p><p></p><p>Şirketimiz 26 Eylül 2006 tarihinde TSE-ISO-EN 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almıştır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrecelik26, post: 9232, member: 144"] [b]: ERKUNT TARIM KURUMSAL[/b] [size=10pt][b]Kalite Politikamız[/b][/size] Erkunt Tarım Makinaları Sanayii A.Ş. ulusal ve uluslararası piyasada başta traktör olmak üzere önde gelen tarım makinaları üreticilerinden biri olmayı hedeflemiştir. Erkunt Tarım Makinaları Sanayii A.Ş. belirlediği bu hedefe ulaşmak için temelinde koşulsuz müşteri memnuniyeti olan bir kalite politikası öngörmüştür. Erkunt Tarım Makinaları Sanayii A.Ş. bu çerçevede müşterilerinin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayı, uluslararası kalite ve standartlarda ürünleri geliştirmeyi, üretmeyi ve pazara sunmayı, sözleşme koşulları ve yasal yükümlülüklerle birlikte kalite yönetim sistemi şartlarına uymayı ve bu sistemin etkinliğini de sürekli olarak iyileştirmeyi kalite politikası olarak benimsemiştir. Bunları gerçekleştirebilmek için: Değişen pazar koşulları ve müşteri beklentilerini izler ve gereken düzenlemeleri yapar Çalışanlar, müşteri beklentilerini karşılayabilmek için sürekli eğitilir ve bilinçlendirilir En yüksek teknolojik seviyeyi kullanarak çalışır Çevreye saygılıdır Toplum menfaatlerini daima ön planda tutar İnsan odaklı bir yönetim şekli olan 'TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ'ni uygulayarak ilerlemek vazgeçilmez şartımızdır. Şirketimiz 26 Eylül 2006 tarihinde TSE-ISO-EN 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almıştır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Tarım Kurumsal
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt