PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Tarım Kurumsal
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrecelik26" data-source="post: 9233" data-attributes="member: 144"><p><strong>: ERKUNT TARIM KURUMSAL</strong></p><p></p><p>[size=10pt]<strong>İş Sağlığı ve Güvenlik Politikamız </strong> [/size] </p><p></p><p>Erkunt Tarım Makinaları Sanayii A.Ş. ulusal ve uluslararası piyasada önemli traktör üreticilerinden biri olmayı</p><p>hedeflemiştir. </p><p></p><p>Erkunt Tarım Makinaları Sanayii A.Ş. belirlediği bu hedefe ulaşmak için tüm faaliyetlerinde insanı en değerli varlığı </p><p>olarak kabul etmiş ve sağlıklı bir ortamı yaratarak, oluşabilecek her türlü kayıpları en aza indirmeyi öncelikli iş hedefi </p><p>olarak benimsemiştir. Bu çerçevede, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi uygulayarak çalışanların sağlık düzeylerinin </p><p>geliştirilmesini ve iş veriminin artırılmasını sağlar. </p><p></p><p> Bunları gerçekleştirebilmek için; </p><p></p><p> - İş Sağlığı ve Güvenliği konuları ile ilgili tüm yerel ve ulusal kanun,yönetmelik ve standartlara uyar, ilgili Uluslararası </p><p> kuruluşların da tavsiyeleri doğrultusunda hareket eder. </p><p></p><p> - Meslek hastalıkları, İş Sağlığı ve Güvenliği konularındaki tüm riskleri değerlendirir ve koruyucu önlemler alır. </p><p></p><p> - Tüm çalışanların eğitimi ve katılımı ile tehlikeler kaynağında yok edilerek sıfır iş kazası ve meslek hastalığını hedefler. </p><p></p><p> - Faaliyetleri sırasında meydana gelebilecek herhangi bir kaza veya acil durumda kayıplarını en aza indirecek </p><p> sistemler geliştirir. </p><p></p><p>İşyerimizdeki tüm çalışanlarımız, müteahhitlerimiz ve tedarikçilerimizle işbirliği içinde çalışarak ilerlemek ve iş sağlığı </p><p>ve güvenliği yönetim sistemimizin etkinliğini sürekli iyileştirmek vazgeçilmez şartımızdır. </p><p></p><p>Şirketimiz 17 Ekim 2007 tarihinde TS 18001 (OHSAS) İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi almıştır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrecelik26, post: 9233, member: 144"] [b]: ERKUNT TARIM KURUMSAL[/b] [size=10pt][b]İş Sağlığı ve Güvenlik Politikamız [/b] [/size] Erkunt Tarım Makinaları Sanayii A.Ş. ulusal ve uluslararası piyasada önemli traktör üreticilerinden biri olmayı hedeflemiştir. Erkunt Tarım Makinaları Sanayii A.Ş. belirlediği bu hedefe ulaşmak için tüm faaliyetlerinde insanı en değerli varlığı olarak kabul etmiş ve sağlıklı bir ortamı yaratarak, oluşabilecek her türlü kayıpları en aza indirmeyi öncelikli iş hedefi olarak benimsemiştir. Bu çerçevede, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi uygulayarak çalışanların sağlık düzeylerinin geliştirilmesini ve iş veriminin artırılmasını sağlar. Bunları gerçekleştirebilmek için; - İş Sağlığı ve Güvenliği konuları ile ilgili tüm yerel ve ulusal kanun,yönetmelik ve standartlara uyar, ilgili Uluslararası kuruluşların da tavsiyeleri doğrultusunda hareket eder. - Meslek hastalıkları, İş Sağlığı ve Güvenliği konularındaki tüm riskleri değerlendirir ve koruyucu önlemler alır. - Tüm çalışanların eğitimi ve katılımı ile tehlikeler kaynağında yok edilerek sıfır iş kazası ve meslek hastalığını hedefler. - Faaliyetleri sırasında meydana gelebilecek herhangi bir kaza veya acil durumda kayıplarını en aza indirecek sistemler geliştirir. İşyerimizdeki tüm çalışanlarımız, müteahhitlerimiz ve tedarikçilerimizle işbirliği içinde çalışarak ilerlemek ve iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemimizin etkinliğini sürekli iyileştirmek vazgeçilmez şartımızdır. Şirketimiz 17 Ekim 2007 tarihinde TS 18001 (OHSAS) İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi almıştır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Tarım Kurumsal
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt