PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Teknik Bilgileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 243206" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Erkunt Teknik Bilgileri</strong></p><p></p><p>SERVET 80T LUKS KALOG PDF OLDUGU İÇİN HEPSİNİ KOPYALAYAMADIM AMA KAPAK SAYFASINI KOPYALADIM:</p><p></p><p>Muadillerine göre en az %30 yakıt tasarrufu • %100 yerli, ucuz, kaliteli ve bol yedek parça…</p><p>• 16 ileri 8 geri buçuklu vites seçeneği • Dijital klima • Otomatik (elektrikli) hidrolik kaldırma sistemi…</p><p>• Geniş görüş açısı, ergonomik, toz – ses geçirmeyen lüks yolcu kabini • Hava takviyeli römork freni…</p><p>• Çok yüksek hidrolik kaldırma kapasitesi • Çift hız seçenekli bağımsız kuyruk mili • Dokunmatik kumanda paneli...</p><p>• Paslanmaya ve çürümeye karşı ömür boyu garantili kompozit gövde • Avrupa Birliği onaylı ürün yelpazesi…</p><p>• İleri-geri aşağı-yukarı ayarlanabilir direksiyon • CD, MP3 player - 2 hoparlör • 40 km/saat hız imkanı …</p><p>• Tam gün çalışmaya yetecek yakıt tankı • TÜBİTAK destekli %100 yerli tasarım • Hava kompresörü…</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 243206, member: 2401"] [b]Ynt: Erkunt Teknik Bilgileri[/b] SERVET 80T LUKS KALOG PDF OLDUGU İÇİN HEPSİNİ KOPYALAYAMADIM AMA KAPAK SAYFASINI KOPYALADIM: Muadillerine göre en az %30 yakıt tasarrufu • %100 yerli, ucuz, kaliteli ve bol yedek parça… • 16 ileri 8 geri buçuklu vites seçeneği • Dijital klima • Otomatik (elektrikli) hidrolik kaldırma sistemi… • Geniş görüş açısı, ergonomik, toz – ses geçirmeyen lüks yolcu kabini • Hava takviyeli römork freni… • Çok yüksek hidrolik kaldırma kapasitesi • Çift hız seçenekli bağımsız kuyruk mili • Dokunmatik kumanda paneli... • Paslanmaya ve çürümeye karşı ömür boyu garantili kompozit gövde • Avrupa Birliği onaylı ürün yelpazesi… • İleri-geri aşağı-yukarı ayarlanabilir direksiyon • CD, MP3 player - 2 hoparlör • 40 km/saat hız imkanı … • Tam gün çalışmaya yetecek yakıt tankı • TÜBİTAK destekli %100 yerli tasarım • Hava kompresörü… [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Teknik Bilgileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt