PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖR 2016 YENİLENMİŞ İÇ TASARIM VE TEKNİK AYRINTILARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1009604" data-attributes="member: 52817"><p><span style="color: #008080">Arkadaşlar herkese merhabalar,</span></p><p><span style="color: #008080">Erkunt Traktör yenilik hareketine devam ederken paylaşım için tam bilgi olsun diye paylaşım yapmadım o yüzden bugün bu konulara dair tam bilgileri vereceğim. Resimlerin 2 tanesi bana ait diğerleri paylaşan arkadaşlardan aldım ha şöyle bir durum var ben zaten prototip çalışmalarına da katıldım bu işi geçen seneden beri 2 kez bu işe 2 de farklı konu için gittim. Elimde farklı bilgi ve fotoğraflar var onları henüz sizinle paylaşamam bu konuda gerçekten üzgünüm sonuçta verilmiş sözler var. Bu prototip çalışmasına bir gün Fatih abi de katılmıştı [MENTION=5956]fatihcastle[/MENTION] ve bana mit, istihbaratçı, dedektif diyen arkadaşlar var, hele herşeyi bilipte bilmiyormuş gibi yapıyorsun diyen Koparanlı Ahmete ne demeli seviyorum bu trakkulüpçü dostlarımı iyi ki varsınız. Detaylar ilerledikçe burdan paylaşıma devam edeceğiz...</span></p><p></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">Gelelim Teknik ayrıntılara...</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">ZF serisinde ki gelişmeler şöyle: Lüks Serisi</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- 65-90 Hp arası Lüks modeller;</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Kabin içi tamamen yeniden dizayn edildi.</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Hostes koltuğu yenilendi</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Sağ trim ve direk kapamaları</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Daha ergonomik hidrolik kollar</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Joystick vites kolları</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- 4 farklı PTO devri 430/540/750/1000</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Power shuttle (Debriyajsız ileri-geri hareket)</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Elektrohidrolik 4 çeker</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Elektrohidrolik diferansiyel kilidi</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Power shift 16 ileri 16 geri</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Hidrolik fren</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Büyük lüks 100-110 için ilave havalı kabin amorsitör eklendi</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">E serisi ise şöyle...</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- 65-105 Hp E Serisi modeller;</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Kabin içi tamamen yeniden dizayn edildi.</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Hostes koltuğu yenilendi</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Sağ trim ve direk kapamaları</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Daha ergonomik hidrolik kollar</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Joystick vites kolları**</span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">- Power shuttle (Debriyajsız)***</span></span></p><p> <span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000CD"><span style="font-size: 12px">Not: Bereket 65 e serisine klima ve radial lastik eklendi.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1009604, member: 52817"] [COLOR="#008080"]Arkadaşlar herkese merhabalar, Erkunt Traktör yenilik hareketine devam ederken paylaşım için tam bilgi olsun diye paylaşım yapmadım o yüzden bugün bu konulara dair tam bilgileri vereceğim. Resimlerin 2 tanesi bana ait diğerleri paylaşan arkadaşlardan aldım ha şöyle bir durum var ben zaten prototip çalışmalarına da katıldım bu işi geçen seneden beri 2 kez bu işe 2 de farklı konu için gittim. Elimde farklı bilgi ve fotoğraflar var onları henüz sizinle paylaşamam bu konuda gerçekten üzgünüm sonuçta verilmiş sözler var. Bu prototip çalışmasına bir gün Fatih abi de katılmıştı [MENTION=5956]fatihcastle[/MENTION] ve bana mit, istihbaratçı, dedektif diyen arkadaşlar var, hele herşeyi bilipte bilmiyormuş gibi yapıyorsun diyen Koparanlı Ahmete ne demeli seviyorum bu trakkulüpçü dostlarımı iyi ki varsınız. Detaylar ilerledikçe burdan paylaşıma devam edeceğiz...[/COLOR] [COLOR="#0000CD"][SIZE=3]Gelelim Teknik ayrıntılara... ZF serisinde ki gelişmeler şöyle: Lüks Serisi - 65-90 Hp arası Lüks modeller; - Kabin içi tamamen yeniden dizayn edildi. - Hostes koltuğu yenilendi - Sağ trim ve direk kapamaları - Daha ergonomik hidrolik kollar - Joystick vites kolları - 4 farklı PTO devri 430/540/750/1000 - Power shuttle (Debriyajsız ileri-geri hareket) - Elektrohidrolik 4 çeker - Elektrohidrolik diferansiyel kilidi - Power shift 16 ileri 16 geri - Hidrolik fren - Büyük lüks 100-110 için ilave havalı kabin amorsitör eklendi E serisi ise şöyle... - 65-105 Hp E Serisi modeller; - Kabin içi tamamen yeniden dizayn edildi. - Hostes koltuğu yenilendi - Sağ trim ve direk kapamaları - Daha ergonomik hidrolik kollar - Joystick vites kolları** - Power shuttle (Debriyajsız)*** Not: Bereket 65 e serisine klima ve radial lastik eklendi.[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖR 2016 YENİLENMİŞ İÇ TASARIM VE TEKNİK AYRINTILARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt