PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖR 2016 YENİLENMİŞ İÇ TASARIM VE TEKNİK AYRINTILARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1043689" data-attributes="member: 69588"><p>Erkunt un bu gelişmesinden etkilendiğim için bende bişey yazayım. </p><p>1-elektro hidrolik levye yağlı debriyaj</p><p>2-elektronik 4 çeker düğmesi </p><p>3-elektronik diferansiyel kilit düğmesi </p><p>4-elektro hidrolik pto</p><p>5-24/24 sanziman vites düğmeli </p><p>6-e-lift ve çamurluk üstü pto aski kolu</p><p>7-açılır tavan güneşlik yana alinmis egzs</p><p>8-tüm elektronik ve mekanik kontrollerin sağ konsola alınması</p><p>9-sanziman park kilidi</p><p>11-piston desteklı yan kollar ve hidrolik orta kol</p><p>12-6+1 yağ çıkışı </p><p>13-asansör çeki ve kabin ici kontrol </p><p>14-bütünleşik çelik şasi </p><p>15-hostes koltuğu ve modern kabin ici döşemeler </p><p>16-direksiyonla hareket eden dijital gösterge paneli </p><p>17-teleskopik ve eğim ayarlı direksiyon</p><p>18-yeni tasarım kaput ve çift far</p><p>19-common rail motor + akıllı güç yönetim sistemiyle yüke duyarli yakıt tuketimi ve güç üretimi </p><p>20-ön kaput altı izgarali örtü </p><p>21-klima kalorifer ve havalandırma</p><p>22-yuvarlatilmis on kabin camı</p><p>23-arka silecek ve mekanik ayarlı ön ve arka çalışma lambaları</p><p>24-en az 5 yöne ayarlanabilen hava yastıkli suspansiyonlu koltuk</p><p>25-gövde üzerine alınmış klima ufleyicileri ve düz platform</p><p>26-kabin ve ön aks suspansiyonu</p><p>27-mekanik kontrol edilen elektronik vites gecisi </p><p>28-çeşitli ekipman hassasiyet ayarlarini kaydeden ve anlık yakıt tüketimini gösteren teknik arıza ve hata kodu veren monitör</p><p>29-ön pto ve aski kolları </p><p> şimdi daha fazla yazarsak erkutcular beni sayfadan atar çok şey istedim biliyorum ama imkansız değildir amacımız avrupayla rekabet etmekse onların yapmadigini gerceklestirmeliyiz. Haliyle bu bahsettiğim özelliklerin hepsi erkunt ta olursa 100 hp lik traktörü 230 bin leri bulur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1043689, member: 69588"] Erkunt un bu gelişmesinden etkilendiğim için bende bişey yazayım. 1-elektro hidrolik levye yağlı debriyaj 2-elektronik 4 çeker düğmesi 3-elektronik diferansiyel kilit düğmesi 4-elektro hidrolik pto 5-24/24 sanziman vites düğmeli 6-e-lift ve çamurluk üstü pto aski kolu 7-açılır tavan güneşlik yana alinmis egzs 8-tüm elektronik ve mekanik kontrollerin sağ konsola alınması 9-sanziman park kilidi 11-piston desteklı yan kollar ve hidrolik orta kol 12-6+1 yağ çıkışı 13-asansör çeki ve kabin ici kontrol 14-bütünleşik çelik şasi 15-hostes koltuğu ve modern kabin ici döşemeler 16-direksiyonla hareket eden dijital gösterge paneli 17-teleskopik ve eğim ayarlı direksiyon 18-yeni tasarım kaput ve çift far 19-common rail motor + akıllı güç yönetim sistemiyle yüke duyarli yakıt tuketimi ve güç üretimi 20-ön kaput altı izgarali örtü 21-klima kalorifer ve havalandırma 22-yuvarlatilmis on kabin camı 23-arka silecek ve mekanik ayarlı ön ve arka çalışma lambaları 24-en az 5 yöne ayarlanabilen hava yastıkli suspansiyonlu koltuk 25-gövde üzerine alınmış klima ufleyicileri ve düz platform 26-kabin ve ön aks suspansiyonu 27-mekanik kontrol edilen elektronik vites gecisi 28-çeşitli ekipman hassasiyet ayarlarini kaydeden ve anlık yakıt tüketimini gösteren teknik arıza ve hata kodu veren monitör 29-ön pto ve aski kolları şimdi daha fazla yazarsak erkutcular beni sayfadan atar çok şey istedim biliyorum ama imkansız değildir amacımız avrupayla rekabet etmekse onların yapmadigini gerceklestirmeliyiz. Haliyle bu bahsettiğim özelliklerin hepsi erkunt ta olursa 100 hp lik traktörü 230 bin leri bulur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖR 2016 YENİLENMİŞ İÇ TASARIM VE TEKNİK AYRINTILARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt