PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖR DEN İSTEK ÖZELLİK ANKETİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="22sercan22" data-source="post: 522622" data-attributes="member: 42807"><p><strong>Ynt: ERKUNT TRAKTÖR DEN İSTEK ÖZELLİK ANKETİ</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar gerçekten Erkuntun birçok eksiği var bunlar doğrudur.Ama şunu da unutmayalım Erkunt daha tarım makınelerı uretımınde 10 yılı doldurmaya çalışan bir traktör...Özelliklerine baktığınızda evet büyük traktör markalarına göre birçok eksiği vardır normaldir ama eminim ki 10 yıl içerisinde daha iyi yerlere gelicektir.Ben eskiden bir fiat kullanıcısıydım.Fiat yyaptığım işler de bana küçük geliyordu.Ve geçen yılda Fiatı satarak Erkunt aldık.Erkuntu almamızla resmen Murat 131 den Mercedes e binmiş gibi oldum.Eskiden fiat la tarla sürmeye giderdik yemediğimz rüzgar ağırmadık yerimiz kalmıyordu.Üstüne de bir hafta yatakta hasta yatıyorduk.Çekmediğimiz çile kalmıyordu.Ama artık bu yönde rahatız.Bazı arkadaşlarımıza mantıksız gelebir fakat şimdi bir gelse ver kardeşim Erkuntu sana Fend vericem deseler vermem arkadaşlar çünkü gözümüz nuru gibi birşey oldu şu anda o bizim(Bazı arkadaşlarımız anlamaz ama canları sağolsun).Erkuntun beni en etkileyen yeri de yerli sermaye ile kurulmuş bir firma olması.Senelerden beri çalıştığımız parayı elin gavuruna veriyoruz.En azından artık kendi paramız ülkemizin içinde kalıyor.Helali hoş olsun.Ayrıca bu yıl traktörüm bozulmuştu.E-mail yoluyla fabrika başvurmustum bazı arkadaslarımız ınanmaz ama E-mail imi attıktan yaklaşık 5 dk icerisinde sayın pazarlama müdürümüz aramıstı ve ben bu kadar kısa bır surede bana ulasmalarına cok sasırmıstım. Ve de bana çok yardımcı olmuslardı.Bu yönden onlara çok teşekkür ederim.</p><p></p><p>-Gelelim olmasını istediğim özelliklerine:</p><p>1. Arkadaşlar bence kullandığı malzeme kesinlikle 1. sınıf malzeme olması ve işçiliğinin 1. sınıf yapılmasını istiyorum.</p><p>2. Bayi seçiminde bazı yanlışlar var bazı bayiler gerçekten çok duyarsız bazı bayilerde gerçekten çok duyarlı bu dengenin sağlanmasını istiyorum.</p><p>3.Arkadaşlar kabin süspansiyon sisteminin biraz daha iyi olmasını istiyorum.Çünkü küçük serilerde kabin süspansiyon sıfır gibi bişi.</p><p>4.Arkadaşlar hostes koltuğu şart küçük serilerde olmayabilir ama büyük serilere en azından şart.</p><p>5.Hidrolik shootle bence traktörde olması şart.</p><p>6.Bence bu yeni çıkan serilerde bazı özellikleri komuta yerini koltuğun yanına yapmışlar.Bunun bence üst tarafa alınması tekerleğin üstündeki yere.</p><p>7.Arkadaşlar e serilerinde özellikleri ucuz olsun diye çok kısıyorlar bence burada yanlıs bir politika ya gidiyorlar.</p><p>8.Berekket 60/e serisinde camurluk yok bence bunun olması şart.</p><p>9.Arkadaşlar bende klimadan sikayetçiyim.İçerdeki havayı sürekli sirküle ettiği için bir süre sonra içerdeki hava gerçekten çok kötü hale geliyor.Ama yeni çıkan serilerde sanırsam bu sorunu düzelmişler bunu tüm traktörlere uygulanmasını istiyorum.</p><p>10.Arkadaşlar ben büyük serilere en azından Haşmete joyistik kolu nun takılmasını istiyorum.Çünkü gerçekten çiftçiye büyük yararı olucaktır.</p><p>11.Ön kaldırma kolları şart en azından byük serilere çünkü işçilikten büyük kar sağlanabilir(İsteğe göre yapılması gerek).</p><p>12.Biraz fiyat konusunda indirime gitmelerinin öneriyorum.Fiyatları biraz pahalı arkadaşlar.</p><p></p><p>Biraz fazla konuştum gerçi ama nese.Babamın da dediği gibi isteklerim hiç bitmiyor. Bazı arkadaşlar önerilerimi beğenmeyebilir canları sağolsun.Hayata bir daha gelsem yine gider Erkunt alırdım.Saygılarımla ... *098*- *098*- alk-*s alk-*s güçç*-* güçç*-*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="22sercan22, post: 522622, member: 42807"] [b]Ynt: ERKUNT TRAKTÖR DEN İSTEK ÖZELLİK ANKETİ[/b] Arkadaşlar gerçekten Erkuntun birçok eksiği var bunlar doğrudur.Ama şunu da unutmayalım Erkunt daha tarım makınelerı uretımınde 10 yılı doldurmaya çalışan bir traktör...Özelliklerine baktığınızda evet büyük traktör markalarına göre birçok eksiği vardır normaldir ama eminim ki 10 yıl içerisinde daha iyi yerlere gelicektir.Ben eskiden bir fiat kullanıcısıydım.Fiat yyaptığım işler de bana küçük geliyordu.Ve geçen yılda Fiatı satarak Erkunt aldık.Erkuntu almamızla resmen Murat 131 den Mercedes e binmiş gibi oldum.Eskiden fiat la tarla sürmeye giderdik yemediğimz rüzgar ağırmadık yerimiz kalmıyordu.Üstüne de bir hafta yatakta hasta yatıyorduk.Çekmediğimiz çile kalmıyordu.Ama artık bu yönde rahatız.Bazı arkadaşlarımıza mantıksız gelebir fakat şimdi bir gelse ver kardeşim Erkuntu sana Fend vericem deseler vermem arkadaşlar çünkü gözümüz nuru gibi birşey oldu şu anda o bizim(Bazı arkadaşlarımız anlamaz ama canları sağolsun).Erkuntun beni en etkileyen yeri de yerli sermaye ile kurulmuş bir firma olması.Senelerden beri çalıştığımız parayı elin gavuruna veriyoruz.En azından artık kendi paramız ülkemizin içinde kalıyor.Helali hoş olsun.Ayrıca bu yıl traktörüm bozulmuştu.E-mail yoluyla fabrika başvurmustum bazı arkadaslarımız ınanmaz ama E-mail imi attıktan yaklaşık 5 dk icerisinde sayın pazarlama müdürümüz aramıstı ve ben bu kadar kısa bır surede bana ulasmalarına cok sasırmıstım. Ve de bana çok yardımcı olmuslardı.Bu yönden onlara çok teşekkür ederim. -Gelelim olmasını istediğim özelliklerine: 1. Arkadaşlar bence kullandığı malzeme kesinlikle 1. sınıf malzeme olması ve işçiliğinin 1. sınıf yapılmasını istiyorum. 2. Bayi seçiminde bazı yanlışlar var bazı bayiler gerçekten çok duyarsız bazı bayilerde gerçekten çok duyarlı bu dengenin sağlanmasını istiyorum. 3.Arkadaşlar kabin süspansiyon sisteminin biraz daha iyi olmasını istiyorum.Çünkü küçük serilerde kabin süspansiyon sıfır gibi bişi. 4.Arkadaşlar hostes koltuğu şart küçük serilerde olmayabilir ama büyük serilere en azından şart. 5.Hidrolik shootle bence traktörde olması şart. 6.Bence bu yeni çıkan serilerde bazı özellikleri komuta yerini koltuğun yanına yapmışlar.Bunun bence üst tarafa alınması tekerleğin üstündeki yere. 7.Arkadaşlar e serilerinde özellikleri ucuz olsun diye çok kısıyorlar bence burada yanlıs bir politika ya gidiyorlar. 8.Berekket 60/e serisinde camurluk yok bence bunun olması şart. 9.Arkadaşlar bende klimadan sikayetçiyim.İçerdeki havayı sürekli sirküle ettiği için bir süre sonra içerdeki hava gerçekten çok kötü hale geliyor.Ama yeni çıkan serilerde sanırsam bu sorunu düzelmişler bunu tüm traktörlere uygulanmasını istiyorum. 10.Arkadaşlar ben büyük serilere en azından Haşmete joyistik kolu nun takılmasını istiyorum.Çünkü gerçekten çiftçiye büyük yararı olucaktır. 11.Ön kaldırma kolları şart en azından byük serilere çünkü işçilikten büyük kar sağlanabilir(İsteğe göre yapılması gerek). 12.Biraz fiyat konusunda indirime gitmelerinin öneriyorum.Fiyatları biraz pahalı arkadaşlar. Biraz fazla konuştum gerçi ama nese.Babamın da dediği gibi isteklerim hiç bitmiyor. Bazı arkadaşlar önerilerimi beğenmeyebilir canları sağolsun.Hayata bir daha gelsem yine gider Erkunt alırdım.Saygılarımla ... *098*- *098*- alk-*s alk-*s güçç*-* güçç*-* [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖR DEN İSTEK ÖZELLİK ANKETİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt