PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖR DEN İSTEK ÖZELLİK ANKETİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YILMAZ66" data-source="post: 560523" data-attributes="member: 15745"><p><strong>Ynt: ERKUNT TRAKTÖR DEN İSTEK ÖZELLİK ANKETİ</strong></p><p></p><p>erkunt toknolojiyi gerçektenden iyi kullanıyor benim kardeşim erkuntun tedarikçi firmalrından birisinde çalışıyor abi diyor imkanı yok erkunta giden alzemenin hatalı olması en küçük bir şey de dahi o ürün döner adamlar iyi iş çıkarıyor firma yetkilileriyle konuştuğumuzda adamlar diyorki kardeşim bize büyükten çok küçük motor için talep geliyor sizin isteklerinizi çok bölge istemiyor bu işler kolay değil yaklaşık 10 yıllık bir firma adını dünyaya duyurmuş çok büyük bir başarı bu eksikleri yok mu var ama bu bitmez ki ne korsan koy en üst düzeyde donat motoru yine birileri çıkıp şu da olsa buda olmasa der burda tanıtıma geldiler adamın biri diyorki tekerlerde kaç hava var hangi tekerin havası azalmış bunu gösteren bi ekran olmalı birda motorun arkasında halat olmalı otamatit bir halat olacakmış remork gömülümve motor ileriyr gidecek kalan römorku halatla çıkaracak hadi firma ne yapsın hangi bir isteği yerine getirsin ama şunu da ısrarla söylüyorum e serilerini biraz daha donatmaları iyi olur diğer serilerde ben çok önemli bir eksik göremiyorum aksine bir sürü fazlılığı bile var.yolun açık olsun erkunt</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YILMAZ66, post: 560523, member: 15745"] [b]Ynt: ERKUNT TRAKTÖR DEN İSTEK ÖZELLİK ANKETİ[/b] erkunt toknolojiyi gerçektenden iyi kullanıyor benim kardeşim erkuntun tedarikçi firmalrından birisinde çalışıyor abi diyor imkanı yok erkunta giden alzemenin hatalı olması en küçük bir şey de dahi o ürün döner adamlar iyi iş çıkarıyor firma yetkilileriyle konuştuğumuzda adamlar diyorki kardeşim bize büyükten çok küçük motor için talep geliyor sizin isteklerinizi çok bölge istemiyor bu işler kolay değil yaklaşık 10 yıllık bir firma adını dünyaya duyurmuş çok büyük bir başarı bu eksikleri yok mu var ama bu bitmez ki ne korsan koy en üst düzeyde donat motoru yine birileri çıkıp şu da olsa buda olmasa der burda tanıtıma geldiler adamın biri diyorki tekerlerde kaç hava var hangi tekerin havası azalmış bunu gösteren bi ekran olmalı birda motorun arkasında halat olmalı otamatit bir halat olacakmış remork gömülümve motor ileriyr gidecek kalan römorku halatla çıkaracak hadi firma ne yapsın hangi bir isteği yerine getirsin ama şunu da ısrarla söylüyorum e serilerini biraz daha donatmaları iyi olur diğer serilerde ben çok önemli bir eksik göremiyorum aksine bir sürü fazlılığı bile var.yolun açık olsun erkunt [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖR DEN İSTEK ÖZELLİK ANKETİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt