PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
***ERKUNT TRAKTÖRDEN HABERLER 2019..!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1273947" data-attributes="member: 52817"><p>Bu konuların erkunt yetkililerine ulaştığından emin olabilirsiniz.</p><p>Bazı küçük şeyler can sıkıcı olabiliyor hele iş zamanı olmadık arıza vs problemler cabası.</p><p>Yorum için teşekkür ediyorum.</p><p></p><p></p><p></p><p>Faiz oranlarını bilmiyorum o da çekilen kredi geri ödeme sayısı peşinat vs iş değişcektir.</p><p></p><p></p><p></p><p>Tekrar geçmiş olsun abi</p><p>1. ilk alışma sürecince sert olur çalıştıkça rahatlayacaktır.</p><p>2. Normal, ilk 50 saat kadar normal kullan sonra ağır işe girdikçe haliyle azalacaktır ve rodaj süresi de dolacaktır. Çekiş vs yetersizlik varsa 200 saati geçince de değişmezse servisiniz pompayı enjektörleri söker ücretsiz ayarlanır yola devam.</p><p>Ben de şahsen ayarlattım çok fark ediyor ama biraz saat yapmakta fayda var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1273947, member: 52817"] Bu konuların erkunt yetkililerine ulaştığından emin olabilirsiniz. Bazı küçük şeyler can sıkıcı olabiliyor hele iş zamanı olmadık arıza vs problemler cabası. Yorum için teşekkür ediyorum. Faiz oranlarını bilmiyorum o da çekilen kredi geri ödeme sayısı peşinat vs iş değişcektir. Tekrar geçmiş olsun abi 1. ilk alışma sürecince sert olur çalıştıkça rahatlayacaktır. 2. Normal, ilk 50 saat kadar normal kullan sonra ağır işe girdikçe haliyle azalacaktır ve rodaj süresi de dolacaktır. Çekiş vs yetersizlik varsa 200 saati geçince de değişmezse servisiniz pompayı enjektörleri söker ücretsiz ayarlanır yola devam. Ben de şahsen ayarlattım çok fark ediyor ama biraz saat yapmakta fayda var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
***ERKUNT TRAKTÖRDEN HABERLER 2019..!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt