PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖRDEN YENİLİK HABERLERİ -- MART 2017 ...!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 1114887" data-attributes="member: 28829"><p>O sisteme fazla para almıyor sadece 3500 tl ama; yav bişey yapıyon neden saçma sapan bir sistem yapıyon. Mekatronikde ney. Senden başka kimse kullanmamış.Dünyanın en ileri teknolojilerini kullanan firmalar bile power şuttle kullanırken sen mekatroniği nerden buldun. En sinir edici yönü bu. Alsamda etsemde bunlara sinirim geçmiyo. Mekatroniği mecbur kalmadıkça zaten almam.Koy bütün ürünlerine power sshutleyi. madem yerli firmasın ne milletinin gözünde koy nede milletinin mekatronikle kandır. Biz Türk Milleti fedakar milletiz bize yapılan iyilikleeri unutmayız ama aldatanıda unutmayız. </p><p> Bizim ilçede bir abi var sivas bayisi ile ortak çalışıyorlardı 2016 da bırakmışlar geçen sordum neden bıraktınız diye. Bir mekatronik diye sistem çıkarttılar daha 10 saatteki traktörleri arıazlandı çalışmadı ...</p><p>Kızmışlar. Ne denemişler ne etmişler biz.bu sistemi koyduk olduu diye üretmişler. Mekatronik sistem çalışmayınca traktör de gelmemiş o yüzden bırakmışlar...</p><p></p><p>Ben açık söyleyim elimdeki traktörü nakite çevirmem gerekiyor ondan onu satıp krediyle tekrar traktör almak istedim .tekrar erkunt almakda ki sebebim ise hem crd ve deutz a heves ettim hemide 110 crd haşmetler ikinci elde bana baya uygun geldi sıfırdan 30 ila 40 bin daha uygun ama anlaşamadık o ayrı. </p><p></p><p>Erkunt çok iyi olabilir ama ben fabrikanın ve zeynep erkuntun politakalarının iç yüzlerini çok iyi bildiğim için ne yaparsa yapsınlar politakalrını ddeğiştirip düzeltmedikçe.</p><p>Türk çiftcisini bayi ve servislerin kucağına attığı sürece erkunt hiç bir zaman düzelmeyecek...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 1114887, member: 28829"] O sisteme fazla para almıyor sadece 3500 tl ama; yav bişey yapıyon neden saçma sapan bir sistem yapıyon. Mekatronikde ney. Senden başka kimse kullanmamış.Dünyanın en ileri teknolojilerini kullanan firmalar bile power şuttle kullanırken sen mekatroniği nerden buldun. En sinir edici yönü bu. Alsamda etsemde bunlara sinirim geçmiyo. Mekatroniği mecbur kalmadıkça zaten almam.Koy bütün ürünlerine power sshutleyi. madem yerli firmasın ne milletinin gözünde koy nede milletinin mekatronikle kandır. Biz Türk Milleti fedakar milletiz bize yapılan iyilikleeri unutmayız ama aldatanıda unutmayız. Bizim ilçede bir abi var sivas bayisi ile ortak çalışıyorlardı 2016 da bırakmışlar geçen sordum neden bıraktınız diye. Bir mekatronik diye sistem çıkarttılar daha 10 saatteki traktörleri arıazlandı çalışmadı ... Kızmışlar. Ne denemişler ne etmişler biz.bu sistemi koyduk olduu diye üretmişler. Mekatronik sistem çalışmayınca traktör de gelmemiş o yüzden bırakmışlar... Ben açık söyleyim elimdeki traktörü nakite çevirmem gerekiyor ondan onu satıp krediyle tekrar traktör almak istedim .tekrar erkunt almakda ki sebebim ise hem crd ve deutz a heves ettim hemide 110 crd haşmetler ikinci elde bana baya uygun geldi sıfırdan 30 ila 40 bin daha uygun ama anlaşamadık o ayrı. Erkunt çok iyi olabilir ama ben fabrikanın ve zeynep erkuntun politakalarının iç yüzlerini çok iyi bildiğim için ne yaparsa yapsınlar politakalrını ddeğiştirip düzeltmedikçe. Türk çiftcisini bayi ve servislerin kucağına attığı sürece erkunt hiç bir zaman düzelmeyecek... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖRDEN YENİLİK HABERLERİ -- MART 2017 ...!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt