PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖRDEN YENİLİK HABERLERİ -- MART 2017 ...!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="engince" data-source="post: 1133672" data-attributes="member: 77424"><p>Şimdi Ercan bey umarım fanatikligi bir kenara bırakıp kurulan sisteme ve malzeme kalitesine doğru yaklasirsiniz. Makina 1200 saatte istavroz ve balata için çok erken bir saat bana göre, baltayı yaptırdım hemen arkasından istavroz dağıttı. Kalite bu . 1200 saatte kullanılamaz hale gelebiliyor. Şimdi asıl soruna geliyorum ben tüm iyi niyetimle arizalarin olabileceğine inanıyorum, bunları normal karşılıyorum. Karşı çıktığım konu şu sanırım tüm kullanıcılar bana hak verecektir, ben fabrikayı arıyorum, traktörde sıkıntım olduğunu parça ihtiyacım olduğunu söylüyorum, buraya kadar normal, peki fabrika ne yapıyor? Yedek parça satmadiklarini ama satanların telefon numarasını vereceklerini söylüyorlar. Yani beni tuccarin birinin vicdanına bırakıyorlar, aradaki fiyat farkı buradan çıkıyor. Bende isterim yerli marka olsun, Ama bu yapılan hizmet olamaz, olsa olsa benim cebime elini atmak olur onun anlamını da sizlerde bilirsiniz. Şimdi hala erkunt mu? Hala bu firma iyi diyelim mi? Elinizi vicdanınıza koyun. Ben elimdekini çıkarırım. Almam kimseye de aldırmam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="engince, post: 1133672, member: 77424"] Şimdi Ercan bey umarım fanatikligi bir kenara bırakıp kurulan sisteme ve malzeme kalitesine doğru yaklasirsiniz. Makina 1200 saatte istavroz ve balata için çok erken bir saat bana göre, baltayı yaptırdım hemen arkasından istavroz dağıttı. Kalite bu . 1200 saatte kullanılamaz hale gelebiliyor. Şimdi asıl soruna geliyorum ben tüm iyi niyetimle arizalarin olabileceğine inanıyorum, bunları normal karşılıyorum. Karşı çıktığım konu şu sanırım tüm kullanıcılar bana hak verecektir, ben fabrikayı arıyorum, traktörde sıkıntım olduğunu parça ihtiyacım olduğunu söylüyorum, buraya kadar normal, peki fabrika ne yapıyor? Yedek parça satmadiklarini ama satanların telefon numarasını vereceklerini söylüyorlar. Yani beni tuccarin birinin vicdanına bırakıyorlar, aradaki fiyat farkı buradan çıkıyor. Bende isterim yerli marka olsun, Ama bu yapılan hizmet olamaz, olsa olsa benim cebime elini atmak olur onun anlamını da sizlerde bilirsiniz. Şimdi hala erkunt mu? Hala bu firma iyi diyelim mi? Elinizi vicdanınıza koyun. Ben elimdekini çıkarırım. Almam kimseye de aldırmam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖRDEN YENİLİK HABERLERİ -- MART 2017 ...!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt