PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖRÜN E SERİSİ HAKKINDA BİLGİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 352956" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: ERKUNT TRAKTÖRÜN E SERİSİ HAKKINDA BİLGİ</strong></p><p></p><p>2008 model lüksüm vardı 80 lik 4x4 2700-2800 deviri gösteriyordu.şuan 2400-2500 devirde gidip geliyor ilk geldiğinde 2200 zorlanıyordu.65 saat 2500 devire çıkıyor.rampada degil.tabi devamlı 2000 devir ve üstü kullnmıyorum cepten gidiyor.yolda 1700-1900 devir arasında kullanıyorum.tarlada 1400-1600 devir arasında kullanıyorum.ara sıra devir üstü kullanıyorum motor açılsın şismesin diye.kardeşimin 50 saate lüks servet 2600 devire rahat çıkıyor.</p><p> AMA ŞU BİR GERÇEK FABRİKA AYRLARI İLE SAKIN OYNAMAYINIZ.ÖYLE OLSAYDI FABRİKADA O AYARLARI YÜKSELTİN İNDİRİN DEGİŞTİRİN DERLERDİ.SERVİSLERE GÜVEN MİYORUM.BU KONUDA ÇOK SEÇİCİYİM SERVİSLERİN EGİTİMİ ŞART HEMDE ÇOK ŞARTTTTTTTTTTTT..... ERKUNT TRAKTÖRÜN BUNU GÖZDEN GEÇİRMESİNDE FAYDA VAR...</p><p> --------------</p><p> asıl konu e serileri idi ama konu çok sapıyor.bu eserilerinin yakıtı çekişi performansı nasıl kullnanlar bilgi verirse sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 352956, member: 988"] [b]Ynt: ERKUNT TRAKTÖRÜN E SERİSİ HAKKINDA BİLGİ[/b] 2008 model lüksüm vardı 80 lik 4x4 2700-2800 deviri gösteriyordu.şuan 2400-2500 devirde gidip geliyor ilk geldiğinde 2200 zorlanıyordu.65 saat 2500 devire çıkıyor.rampada degil.tabi devamlı 2000 devir ve üstü kullnmıyorum cepten gidiyor.yolda 1700-1900 devir arasında kullanıyorum.tarlada 1400-1600 devir arasında kullanıyorum.ara sıra devir üstü kullanıyorum motor açılsın şismesin diye.kardeşimin 50 saate lüks servet 2600 devire rahat çıkıyor. AMA ŞU BİR GERÇEK FABRİKA AYRLARI İLE SAKIN OYNAMAYINIZ.ÖYLE OLSAYDI FABRİKADA O AYARLARI YÜKSELTİN İNDİRİN DEGİŞTİRİN DERLERDİ.SERVİSLERE GÜVEN MİYORUM.BU KONUDA ÇOK SEÇİCİYİM SERVİSLERİN EGİTİMİ ŞART HEMDE ÇOK ŞARTTTTTTTTTTTT..... ERKUNT TRAKTÖRÜN BUNU GÖZDEN GEÇİRMESİNDE FAYDA VAR... -------------- asıl konu e serileri idi ama konu çok sapıyor.bu eserilerinin yakıtı çekişi performansı nasıl kullnanlar bilgi verirse sevinirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT TRAKTÖRÜN E SERİSİ HAKKINDA BİLGİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt