PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt varıo lu traktör çıkarıyormuş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 371435" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: erkunt varıo lu traktör çıkarıyormuş</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar böyle birşeyin olması mümkün gibi düşünülebilir mi? Hepsi bayilerimizin bilgisizliğinden kaynaklanan şeyler. Fendt ' in Vario şanzımanı sadece AGCO grubundaki büyük beygir gücündeki traktörlerde kullanılıyor. Sadece ufak traktörlerde şuana kadar Fendt Vario ' yu kullandı. Şimdi AGCO kendi grubundaki tüm markaların serilerine bu özelliği koymadan gidipte bizim yerli markamız Erkunt ' a şanzıman verecek. Hiç böyle birşeye imkan verebiliyormusunuz. Erkunt kullanırsa CVT şanzıman olarak ZF ' nin şanzımanını kullanır. ZF ' ninde şuan CVT şanzımanları o beygir gücündeki traktörlerde Avrupa ' da yeni yeni kullanılmaya başlandı. Avrupa ' dan atlayıp ülkemize gelmeside çok uzun bir zaman alır. Belki 10 belki 20 sene sonra görebiliriz. Ben markalarımızı kötülemek için söylemiyorum. Erkunt ' uda takdir ediyorum. Yeni çıkaracağı serilerinde çok güzel olacağından eminim. Ama en fazla shuttle ve hi-lo kademe olur diye düşünüyorum. Çünkü şuan yerli firmalarımızda böyle bir çalışma yok. Öyle olsa Türk Traktör en önce atlardıki, o bile aynı tas aynı hamam devam ediyor. Buda gösteriyorki en az bir 3-4 sene mekanikten ötesini Türk Traktör ' de göremeyeceğiz. Erkunt ' un belki yeni serileri inşallah shuttle ve hi-lo olurda pazara bir yenilik gelir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 371435, member: 6"] [b]Ynt: erkunt varıo lu traktör çıkarıyormuş[/b] Arkadaşlar böyle birşeyin olması mümkün gibi düşünülebilir mi? Hepsi bayilerimizin bilgisizliğinden kaynaklanan şeyler. Fendt ' in Vario şanzımanı sadece AGCO grubundaki büyük beygir gücündeki traktörlerde kullanılıyor. Sadece ufak traktörlerde şuana kadar Fendt Vario ' yu kullandı. Şimdi AGCO kendi grubundaki tüm markaların serilerine bu özelliği koymadan gidipte bizim yerli markamız Erkunt ' a şanzıman verecek. Hiç böyle birşeye imkan verebiliyormusunuz. Erkunt kullanırsa CVT şanzıman olarak ZF ' nin şanzımanını kullanır. ZF ' ninde şuan CVT şanzımanları o beygir gücündeki traktörlerde Avrupa ' da yeni yeni kullanılmaya başlandı. Avrupa ' dan atlayıp ülkemize gelmeside çok uzun bir zaman alır. Belki 10 belki 20 sene sonra görebiliriz. Ben markalarımızı kötülemek için söylemiyorum. Erkunt ' uda takdir ediyorum. Yeni çıkaracağı serilerinde çok güzel olacağından eminim. Ama en fazla shuttle ve hi-lo kademe olur diye düşünüyorum. Çünkü şuan yerli firmalarımızda böyle bir çalışma yok. Öyle olsa Türk Traktör en önce atlardıki, o bile aynı tas aynı hamam devam ediyor. Buda gösteriyorki en az bir 3-4 sene mekanikten ötesini Türk Traktör ' de göremeyeceğiz. Erkunt ' un belki yeni serileri inşallah shuttle ve hi-lo olurda pazara bir yenilik gelir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt varıo lu traktör çıkarıyormuş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt