PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT VE ALMAN DEUTZ ORTAKLIGI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 283410" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: ERKUNT VE ALMAN DEUTZ ORTAKLIGI</strong></p><p></p><p>arkdaşlar perkıns sadece motor üretiyor aslında kagıt üzeinde bir firma temsilde hata olmasın.öyle anlatayım.bu perkıns birçok ülkede üretim yaptırıyor araştırıyor geliştiriyor ama her ülkenin kendi karekteristine göre üretim yaptırıyor ve ya ürettiriyor. uzel ve erkunt aynı sekmeni kullanıyor.brezilye ispanya hindistan iran fransa almanya ingiltere daha birçok ülkede bu perkıns üretiliyor.ismini vermesse başka marka adında üretilir.artık sır degil motor üretmek bir icat yapmak.</p><p>tümosan kendi motorunu üretiyor başak kısmen kendi motorunu üretiyor ha birde hattat var perkınsta tutmuş uymlu bir markada oturmuş bir sistemde perkıns degil hiçkimse vazgeçmez gel malımı moturumu kullan diye kapıda nöbet tutarlar.dünya küçüldü.rekabet var ortada.</p><p> ama ben perkınsı seçerim 70 yıllardan beri ülkede önemli yer tutmuş.yedek parça tamiri kolay sanki yerli bir marka.ama deutuz -sısu vs motor ülkemizde tutmadı.fıat kabortasını kullanarak birkaç çeşit motor kullandı ama fıat birbaşka perkıns bir başka türk çiftçisinin gönlünde. </p><p> yeni mf ler agro nu agco neyse 3600 serisi bayilerde eskidi bir elin beş parmagını geçmedi satışı.demekki mf =perkıns mış</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 283410, member: 988"] [b]Ynt: ERKUNT VE ALMAN DEUTZ ORTAKLIGI[/b] arkdaşlar perkıns sadece motor üretiyor aslında kagıt üzeinde bir firma temsilde hata olmasın.öyle anlatayım.bu perkıns birçok ülkede üretim yaptırıyor araştırıyor geliştiriyor ama her ülkenin kendi karekteristine göre üretim yaptırıyor ve ya ürettiriyor. uzel ve erkunt aynı sekmeni kullanıyor.brezilye ispanya hindistan iran fransa almanya ingiltere daha birçok ülkede bu perkıns üretiliyor.ismini vermesse başka marka adında üretilir.artık sır degil motor üretmek bir icat yapmak. tümosan kendi motorunu üretiyor başak kısmen kendi motorunu üretiyor ha birde hattat var perkınsta tutmuş uymlu bir markada oturmuş bir sistemde perkıns degil hiçkimse vazgeçmez gel malımı moturumu kullan diye kapıda nöbet tutarlar.dünya küçüldü.rekabet var ortada. ama ben perkınsı seçerim 70 yıllardan beri ülkede önemli yer tutmuş.yedek parça tamiri kolay sanki yerli bir marka.ama deutuz -sısu vs motor ülkemizde tutmadı.fıat kabortasını kullanarak birkaç çeşit motor kullandı ama fıat birbaşka perkıns bir başka türk çiftçisinin gönlünde. yeni mf ler agro nu agco neyse 3600 serisi bayilerde eskidi bir elin beş parmagını geçmedi satışı.demekki mf =perkıns mış [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT VE ALMAN DEUTZ ORTAKLIGI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt