PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Alıntılar)
Erkunt ve New Holland
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baris_18" data-source="post: 144685" data-attributes="member: 5768"><p><strong>Ynt: Erkunt ve New Holland</strong></p><p></p><p>bazı arkadaşlar var erkuntu karalıyor onlar erkuta binmişmilerki karalıyolar... erkunt kendi beygir gücünden 10 beygir fazlasını rahat çeker ... benim traktörüm denme traktörü değpil arkadaşlar .. bende 80 lik çift çeker var .... ben 385 lik çift çeker mf ve td 85 çift çeker traktöre takdım her biri rezil oldular ..... 2 cisine geleceksek tarlada td 85 ile çifte gittik her birimiz 15 gazla tarlayı sürdük depoları beraber doldurmuştuk benden td 85 55 tl fazla mazot yaktı bunlar delil değilde ne kardeşim erkutun mazisi 2005 piyasalara çıktı millet çekemiyor türk malını bir mf bir fiyat türkiyede yıllardır var alışmışllar bakkkaldan sanaya verdiye kjardeşim artık sanyadan daha üstün yağlarda var ..... yani bizim traktömrlerde buna benziyor milliyetci olalım vede gerçekleri görelim arkadaşlar türkün türkten başka dostu yoktur.. bir nevhollada paara veriyosanız pkk nın yoldaşlarına para veriyorsunuzdur bunu un utmayın....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baris_18, post: 144685, member: 5768"] [b]Ynt: Erkunt ve New Holland[/b] bazı arkadaşlar var erkuntu karalıyor onlar erkuta binmişmilerki karalıyolar... erkunt kendi beygir gücünden 10 beygir fazlasını rahat çeker ... benim traktörüm denme traktörü değpil arkadaşlar .. bende 80 lik çift çeker var .... ben 385 lik çift çeker mf ve td 85 çift çeker traktöre takdım her biri rezil oldular ..... 2 cisine geleceksek tarlada td 85 ile çifte gittik her birimiz 15 gazla tarlayı sürdük depoları beraber doldurmuştuk benden td 85 55 tl fazla mazot yaktı bunlar delil değilde ne kardeşim erkutun mazisi 2005 piyasalara çıktı millet çekemiyor türk malını bir mf bir fiyat türkiyede yıllardır var alışmışllar bakkkaldan sanaya verdiye kjardeşim artık sanyadan daha üstün yağlarda var ..... yani bizim traktömrlerde buna benziyor milliyetci olalım vede gerçekleri görelim arkadaşlar türkün türkten başka dostu yoktur.. bir nevhollada paara veriyosanız pkk nın yoldaşlarına para veriyorsunuzdur bunu un utmayın.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Alıntılar)
Erkunt ve New Holland
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt