PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT VE ŞANZIMAN ARIZALARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 369983" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: ERKUNT VE ŞANZIMAN ARIZALARI</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p> Metin bey güzel anlatmışsınız da pekiyi size şunları soracam.....</p><p> Traktrüm servet 80 giden sene aldım. bir ay önce traktrün devir dayım kayişi koptu servisi çağırdım bana ne dedi traktrü al bura ya getiir nasıl getiriyim çektr dedi yada bir araba tut geliyim yapıyım yada burdan bir taksi tutuyum parasını sen öde dedi..giden sene traktrü aldımda çalıştıramadım servisi aradım gelemem işim var dedei bana telf da şurasın sök burasını sök orda düme var vs vs..bunu yetkiliye bildirdim faprikaya faprikayada işim var gidemem demiş servis bu yetkiyi nerden alıyor..devir dayım kayişinde faprikayı aradım bana ne dedi devir dayım kayişi karanti kapzamına girmez peki bunu karanti kapzamı nere tekerde bir sorun olsa biz deiliz aküde bir sorun olsa biz deiliz size soruyorum bunu 2 yıl karantisi nerde piyasadan 100tl deiştirebilecemiz yayı siz faprika yetkilileri 200 deniştririyorsunuz..</p><p> yakında bir arkadaş nevhollant 50 40 aldı servis 100km uzaktan geliyor sohbet etme durumumuz oldu bana ne dedi biliyormusunuz bize faprika yol paramızı ödüyor traktrde ne sorun olursa olsun biz gitmek zorundayız bizim işimiz bu dedi sizin servise sizlerin gücü yetmiyor..</p><p> ben yetkiliye şikayet ediyorum servisi başka servisi ara fakat servis geldinde üçreti siz ödeyeceksiniz diyor.. türk malından bahzediyorsunuz bizde bizim paramız bizim memleketde kalsın dedik siz ne yaptınız faprika olarak neler yapıyorsunuz ALLAHTAN traktr sorunlu çıkmadı çıksaydı kabulde etmezdiniz..</p><p> erkunt yetkilisi olarak bende bir kullanıcı olarak sizin traktrler bana göre beş para etmez...traktr az yakıyormuş bırakın şu yalanları..</p><p> arkadaşlar traktr alacaklar ben aldım çok pişmanım serviside bayiside işi gücü yalan nev hollant alın başınız arımasın ben bizzat servisle konuştum benim durumumu anlatdım bana dedi balık baştan kokar dedi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 369983, member: 14208"] [b]Ynt: ERKUNT VE ŞANZIMAN ARIZALARI[/b] Metin bey güzel anlatmışsınız da pekiyi size şunları soracam..... Traktrüm servet 80 giden sene aldım. bir ay önce traktrün devir dayım kayişi koptu servisi çağırdım bana ne dedi traktrü al bura ya getiir nasıl getiriyim çektr dedi yada bir araba tut geliyim yapıyım yada burdan bir taksi tutuyum parasını sen öde dedi..giden sene traktrü aldımda çalıştıramadım servisi aradım gelemem işim var dedei bana telf da şurasın sök burasını sök orda düme var vs vs..bunu yetkiliye bildirdim faprikaya faprikayada işim var gidemem demiş servis bu yetkiyi nerden alıyor..devir dayım kayişinde faprikayı aradım bana ne dedi devir dayım kayişi karanti kapzamına girmez peki bunu karanti kapzamı nere tekerde bir sorun olsa biz deiliz aküde bir sorun olsa biz deiliz size soruyorum bunu 2 yıl karantisi nerde piyasadan 100tl deiştirebilecemiz yayı siz faprika yetkilileri 200 deniştririyorsunuz.. yakında bir arkadaş nevhollant 50 40 aldı servis 100km uzaktan geliyor sohbet etme durumumuz oldu bana ne dedi biliyormusunuz bize faprika yol paramızı ödüyor traktrde ne sorun olursa olsun biz gitmek zorundayız bizim işimiz bu dedi sizin servise sizlerin gücü yetmiyor.. ben yetkiliye şikayet ediyorum servisi başka servisi ara fakat servis geldinde üçreti siz ödeyeceksiniz diyor.. türk malından bahzediyorsunuz bizde bizim paramız bizim memleketde kalsın dedik siz ne yaptınız faprika olarak neler yapıyorsunuz ALLAHTAN traktr sorunlu çıkmadı çıksaydı kabulde etmezdiniz.. erkunt yetkilisi olarak bende bir kullanıcı olarak sizin traktrler bana göre beş para etmez...traktr az yakıyormuş bırakın şu yalanları.. arkadaşlar traktr alacaklar ben aldım çok pişmanım serviside bayiside işi gücü yalan nev hollant alın başınız arımasın ben bizzat servisle konuştum benim durumumu anlatdım bana dedi balık baştan kokar dedi... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT VE ŞANZIMAN ARIZALARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt