PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt yakıt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 364003" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: erkunt yakıt</strong></p><p></p><p>2006 dan beri kullnıyorum 3.erkuntu aldım.kapımız da 3 adet var sıfır.toplam 7 erkunt kullndık.tüm zorlamaları tüm agır işleri akıla gelmeyecek işler yaptı.şanzuman dagılması olmadı.depraj bilyası dışında.2006 modelerde sık olur.bir yerin yag tamsı kaçırması harereti dumanı bir günde buradan çıkmam çekeme demedi.kimse hakkını yemesin.hakkı olmayan agır işlerin hepsini yaptı.çok ideal yakıtla.</p><p> HA KURAL VE GÜCÜNE UYMAKTA ÇOK YARAR VAR.KİMSE İNKAR EDEMEZ.BEN İLK YAZILARIMDA BAŞKA BÖLÜM KONULARINDA YAKI KONUSUNDA YAZMIŞTIM.</p><p> 2008 model lüksüm vardı geçen yıl sattıgım harika bir marka ve harika bir tratör.öçzenilerek yapılmış desem yalan olmaz. 2008-2009 ön arka zf olanlar çok kaliteli.</p><p> uzatmayım bu traktörle 750 gr yaktıgı arazim var. pullukda pullgum bellidir her yazımda yazmışımdr.5 li14 aydın marka </p><p>kalın malzeme 1,2 litre 1 litre 1,5 litre yaktıgı yerlerimde var.taşlı yerde 1,5 litrenin üzerine çıkıyordum.oyalayıcı bir durum taşlı tarla.şuna aldıgım zf standar lüks degil.yakıt bir azalıyor bir çogalıyor 65 saatte.birşey diyemem.şuan.</p><p> AMA BİR GERÇEK VAR 2008 2009 LAR SERİLİK VE KALİTEDE ÇOK İLERİDEYDİ FARKINI ŞUAN GÖRÜYORUM.</p><p>CARRARO ÖN ÇEKER HOŞUMA GİTMİYOR.KİM NEDERSE DESİN FARK OLMAZ YOK DİYE BANA FASA FİSO GELİR.ONLAR DEGİL BEN KULLNDIM BEN BİLİRİM.</p><p> AMA ERKUNT SERVET 80 HEM KÜÇÜK TRAKTÖR HEMDE BÜYÜK TRAKTÖR HER AİLENİN HER ÇİFTÇİNİN KAPISINDA OLMALI.BUDA BENDEN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 364003, member: 988"] [b]Ynt: erkunt yakıt[/b] 2006 dan beri kullnıyorum 3.erkuntu aldım.kapımız da 3 adet var sıfır.toplam 7 erkunt kullndık.tüm zorlamaları tüm agır işleri akıla gelmeyecek işler yaptı.şanzuman dagılması olmadı.depraj bilyası dışında.2006 modelerde sık olur.bir yerin yag tamsı kaçırması harereti dumanı bir günde buradan çıkmam çekeme demedi.kimse hakkını yemesin.hakkı olmayan agır işlerin hepsini yaptı.çok ideal yakıtla. HA KURAL VE GÜCÜNE UYMAKTA ÇOK YARAR VAR.KİMSE İNKAR EDEMEZ.BEN İLK YAZILARIMDA BAŞKA BÖLÜM KONULARINDA YAKI KONUSUNDA YAZMIŞTIM. 2008 model lüksüm vardı geçen yıl sattıgım harika bir marka ve harika bir tratör.öçzenilerek yapılmış desem yalan olmaz. 2008-2009 ön arka zf olanlar çok kaliteli. uzatmayım bu traktörle 750 gr yaktıgı arazim var. pullukda pullgum bellidir her yazımda yazmışımdr.5 li14 aydın marka kalın malzeme 1,2 litre 1 litre 1,5 litre yaktıgı yerlerimde var.taşlı yerde 1,5 litrenin üzerine çıkıyordum.oyalayıcı bir durum taşlı tarla.şuna aldıgım zf standar lüks degil.yakıt bir azalıyor bir çogalıyor 65 saatte.birşey diyemem.şuan. AMA BİR GERÇEK VAR 2008 2009 LAR SERİLİK VE KALİTEDE ÇOK İLERİDEYDİ FARKINI ŞUAN GÖRÜYORUM. CARRARO ÖN ÇEKER HOŞUMA GİTMİYOR.KİM NEDERSE DESİN FARK OLMAZ YOK DİYE BANA FASA FİSO GELİR.ONLAR DEGİL BEN KULLNDIM BEN BİLİRİM. AMA ERKUNT SERVET 80 HEM KÜÇÜK TRAKTÖR HEMDE BÜYÜK TRAKTÖR HER AİLENİN HER ÇİFTÇİNİN KAPISINDA OLMALI.BUDA BENDEN [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt yakıt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt