PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt yakıt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 364031" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: erkunt yakıt</strong></p><p></p><p>ben bizim burada şanzuman dagıtan çok traktör gördüm.td5060 ve 5050 bir yıl arayla sorunu çocuklara yüklerdiler.8082-bir model daha yeni tümosan.7056 newholland. jondere biri ön çekeri biri şanzumanı olur bu işler traktörü olan herkesin başına gelir.erkuntda dagıtır sonuçda kul yapısı hata olacak.ama erkunt kötü degil.bunda emin olabilirsiniz. bizler eskileri memnun olmadıgımızdan degil kabin ve komrosör için degiştirdik yeni yenidir.hesabı.ama ben zarar ettim öyle sattım 2008 lüks servet 804x4 ümü hala içim yanar.alan hayrını görsün.</p><p>kolay kolay bir traktör şansuman dagıtmaz.ben 13 özel yapım kazayagı kullanıyorum arazim çok sert ve rampalı bize göre zor arazi.herkese göre degişir.bizim çorba yiyişimize erkunt dayanıyor iyi geliyor.13 kazayagı arkasına 32 tızkaro çekecek.2006 ne çekti ama bunlara hakkını takacagım takacagız.yanlışları yapmamaya çalışacagız.ama dayanıklıgı güzel sorun yok.çekişi zaten anlatılmıyor.yaşanıyor.biz seviyoruz.hala sırada bekleyim yol edenler var bayileri.ne faiz yükselmiş ne fiyat yükselmiş ne kırmış ne dagıtmış artık 300-500 kşi degil on binler alıyor.demekki rayına oturmuş yerini almış piyasada.şikayet sitelerinde yeni çıkan modeller markalar hemde ünlü markalar şikayet sitelerinde erkunt ise sıra bana gelmedi diye şikayet sitelerinde.</p><p> kim ne düşünür ne yazarsa yazsın herkes hür.kimin gücü neye yetiyorsa kim neyi hangi marka ve modeli seviyorsa almada hür vede alır.</p><p> ben td 85 de kullndım.5725 jondere de kullndım.3085 mf -285-265 275 brezilya 640 135 148 168-188 500 fort 640 unıversal çok kullndım.ama içlerinden tekrar erkuntu seçtim.bana hoş geliyor.agırdan agırdan gitmsi iş yapması bize uyuyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 364031, member: 988"] [b]Ynt: erkunt yakıt[/b] ben bizim burada şanzuman dagıtan çok traktör gördüm.td5060 ve 5050 bir yıl arayla sorunu çocuklara yüklerdiler.8082-bir model daha yeni tümosan.7056 newholland. jondere biri ön çekeri biri şanzumanı olur bu işler traktörü olan herkesin başına gelir.erkuntda dagıtır sonuçda kul yapısı hata olacak.ama erkunt kötü degil.bunda emin olabilirsiniz. bizler eskileri memnun olmadıgımızdan degil kabin ve komrosör için degiştirdik yeni yenidir.hesabı.ama ben zarar ettim öyle sattım 2008 lüks servet 804x4 ümü hala içim yanar.alan hayrını görsün. kolay kolay bir traktör şansuman dagıtmaz.ben 13 özel yapım kazayagı kullanıyorum arazim çok sert ve rampalı bize göre zor arazi.herkese göre degişir.bizim çorba yiyişimize erkunt dayanıyor iyi geliyor.13 kazayagı arkasına 32 tızkaro çekecek.2006 ne çekti ama bunlara hakkını takacagım takacagız.yanlışları yapmamaya çalışacagız.ama dayanıklıgı güzel sorun yok.çekişi zaten anlatılmıyor.yaşanıyor.biz seviyoruz.hala sırada bekleyim yol edenler var bayileri.ne faiz yükselmiş ne fiyat yükselmiş ne kırmış ne dagıtmış artık 300-500 kşi degil on binler alıyor.demekki rayına oturmuş yerini almış piyasada.şikayet sitelerinde yeni çıkan modeller markalar hemde ünlü markalar şikayet sitelerinde erkunt ise sıra bana gelmedi diye şikayet sitelerinde. kim ne düşünür ne yazarsa yazsın herkes hür.kimin gücü neye yetiyorsa kim neyi hangi marka ve modeli seviyorsa almada hür vede alır. ben td 85 de kullndım.5725 jondere de kullndım.3085 mf -285-265 275 brezilya 640 135 148 168-188 500 fort 640 unıversal çok kullndım.ama içlerinden tekrar erkuntu seçtim.bana hoş geliyor.agırdan agırdan gitmsi iş yapması bize uyuyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt yakıt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt