PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT YAPAR MI ACABA?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hannas" data-source="post: 716106" data-attributes="member: 21517"><p><strong>Ynt: ERKUNT YAPAR MI ACABA?</strong></p><p></p><p>HELAL ERKUNT ' A</p><p></p><p>bu konuyu başlattığımda erkunt çağrı merkezini aradım. isteğimi söyledim. not alındı dönülecek dedir.</p><p>2 saat sonra erkunt bölge müdürü aradı. güzel bir sohbet ettik. fikir alışverişi yaptık.</p><p>Daha sonra AR-GE bölümünden bir mühendis arkadaş aradı. onla baya uzunca fikrimi tartıştık. Güzel bir şekilde sonuçlandırdık.</p><p></p><p>Benden bütün ERKUNTçularada bir müjde. 60 HP altında bir traktörü geliyor yakında. Şanzıman farklı olacak. Sanırım ekonomik bir traktör olacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hannas, post: 716106, member: 21517"] [b]Ynt: ERKUNT YAPAR MI ACABA?[/b] HELAL ERKUNT ' A bu konuyu başlattığımda erkunt çağrı merkezini aradım. isteğimi söyledim. not alındı dönülecek dedir. 2 saat sonra erkunt bölge müdürü aradı. güzel bir sohbet ettik. fikir alışverişi yaptık. Daha sonra AR-GE bölümünden bir mühendis arkadaş aradı. onla baya uzunca fikrimi tartıştık. Güzel bir şekilde sonuçlandırdık. Benden bütün ERKUNTçularada bir müjde. 60 HP altında bir traktörü geliyor yakında. Şanzıman farklı olacak. Sanırım ekonomik bir traktör olacak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT YAPAR MI ACABA?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt