PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT YAPAR MI ACABA?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hannas" data-source="post: 721053" data-attributes="member: 21517"><p><strong>Ynt: ERKUNT YAPAR MI ACABA?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>levye li olup direksiyonun sol altında olması on numara olur demiştim zaten. Levyesi olursa 16 ileri 16 geri olur. Ancak bu mümkün olmazsa ana vites 1 2 3 4 R diyede yapılabilir son çare olarak. Bu kez 16 ileri 4 geri olur. </p><p>Her vitesin 4 kademesi olacak haliyle. Ancak 1. vitesten 2 ye atarken neden 4 vites değiştiresin? Anlamadım bu sorunu açıkçası... </p><p>bundaki kademe vitesinide senin tümosandaki buçuk vitesi gibi kullanacan. yani 1 vitesi 4 e bölecek. </p><p>Ana vites devirleri takviye tavşan vitesi olmadığından ona göre ayarlanacak. </p><p>Yani iki koldan 16 ileri vitesin olacak. Çokta rahat, kullanımı kolay, verimli ve konforlu olur diye düşünüyorum. Senin de fikrini öğrenmek isterim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hannas, post: 721053, member: 21517"] [b]Ynt: ERKUNT YAPAR MI ACABA?[/b] levye li olup direksiyonun sol altında olması on numara olur demiştim zaten. Levyesi olursa 16 ileri 16 geri olur. Ancak bu mümkün olmazsa ana vites 1 2 3 4 R diyede yapılabilir son çare olarak. Bu kez 16 ileri 4 geri olur. Her vitesin 4 kademesi olacak haliyle. Ancak 1. vitesten 2 ye atarken neden 4 vites değiştiresin? Anlamadım bu sorunu açıkçası... bundaki kademe vitesinide senin tümosandaki buçuk vitesi gibi kullanacan. yani 1 vitesi 4 e bölecek. Ana vites devirleri takviye tavşan vitesi olmadığından ona göre ayarlanacak. Yani iki koldan 16 ileri vitesin olacak. Çokta rahat, kullanımı kolay, verimli ve konforlu olur diye düşünüyorum. Senin de fikrini öğrenmek isterim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT YAPAR MI ACABA?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt