PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
Erkunt Yaparda Tümosan Yapamaz mı ? Show 2
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="serdar437065" data-source="post: 635070" data-attributes="member: 45284"><p><strong>Ynt: Erkunt Yaparda Tümosan Yapamaz mı ? Show 2</strong></p><p></p><p>tümosanlar nasıl bölündü bilmem ama güzel traktör çekiş ve yakıtı bizi memnun etti en iisi diyemem ama en kötüsüde değil birazdaha işçilik ve malzeme kalitesi olsa güzel olur 2012 model kavak çekerken altta kalan budak başka bir ağaca takıldı birandaönü adam boyukalktı o anda boş bulunup debriyaja bastım küt iye yere vurdu o haldeyken bile çatlama bile olmadı ki bölünse bölünme olayı çok abartıldı ben bölünmüş 60-56 da gördüm 54 c de şimdi bunlar kötümü hayır tamamen kullanıcı hatası anlş-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="serdar437065, post: 635070, member: 45284"] [b]Ynt: Erkunt Yaparda Tümosan Yapamaz mı ? Show 2[/b] tümosanlar nasıl bölündü bilmem ama güzel traktör çekiş ve yakıtı bizi memnun etti en iisi diyemem ama en kötüsüde değil birazdaha işçilik ve malzeme kalitesi olsa güzel olur 2012 model kavak çekerken altta kalan budak başka bir ağaca takıldı birandaönü adam boyukalktı o anda boş bulunup debriyaja bastım küt iye yere vurdu o haldeyken bile çatlama bile olmadı ki bölünse bölünme olayı çok abartıldı ben bölünmüş 60-56 da gördüm 54 c de şimdi bunlar kötümü hayır tamamen kullanıcı hatası anlş-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
Erkunt Yaparda Tümosan Yapamaz mı ? Show 2
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt