PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt yeni seri 130 hp
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 621553" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: erkunt yeni seri 130 hp</strong></p><p></p><p></p><p>yorumun için te$ekkürler .. bende traktör alırken erkuntun 110luğunu değerlendirdim .. bizim yaptığımız i$te kuyruk mili çok önemli .. slaj makinasındaki performansı ve kullanımı damper kollarından bahsediyorum bize uygun değil .. çeki$teki ba$arısının birazınıda kuyruk milinde gösterirse ve damper kontrollerini daha eri$ebilir bir yerlere koyarlarsa erkunt ' a geçi$ yapabiliriz .. ama bunları yapmadıkca bize gelmez ne kadar çeksede ne kadar güçlü hidrolik kolları olsada henüz ege ve çukurova çiftçisine yönelik bir traktör değil ..yoksa erkunt alınmıycak traktör değil . bana göre eksiklikleri .. daha kaliteli bir kabin içi .. kolay eri$ilebilir hidrolik ve damper kolları , gerçekten güclü bir kuyruk mili ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 621553, member: 25140"] [b]Ynt: erkunt yeni seri 130 hp[/b] yorumun için te$ekkürler .. bende traktör alırken erkuntun 110luğunu değerlendirdim .. bizim yaptığımız i$te kuyruk mili çok önemli .. slaj makinasındaki performansı ve kullanımı damper kollarından bahsediyorum bize uygun değil .. çeki$teki ba$arısının birazınıda kuyruk milinde gösterirse ve damper kontrollerini daha eri$ebilir bir yerlere koyarlarsa erkunt ' a geçi$ yapabiliriz .. ama bunları yapmadıkca bize gelmez ne kadar çeksede ne kadar güçlü hidrolik kolları olsada henüz ege ve çukurova çiftçisine yönelik bir traktör değil ..yoksa erkunt alınmıycak traktör değil . bana göre eksiklikleri .. daha kaliteli bir kabin içi .. kolay eri$ilebilir hidrolik ve damper kolları , gerçekten güclü bir kuyruk mili .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt yeni seri 130 hp
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt