PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
erkunt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ersanakyai" data-source="post: 161548" data-attributes="member: 936"><p><strong>Ynt: erkunt</strong></p><p></p><p>Nail arkadaşım, senin 4 silindirli 90 beygir gücündeki 8860 landininin 3lü 18inç pulluk çektiği yerde, 3 silindirli 75 beygirlik servet 3lü 16inç pulluk çekiyorsa bence erkunt için çok çok iyi. Sen o landiniyi kaldır at derim. Utanmadan bi de Erkunt çekmiyor diyorsun.</p><p></p><p>Şimdiye kadar yok konforuydu, yok 3 silindir oluşuydu, kötüleyip durdunuz. Konfor konusunu fazlasıyla hallettiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra da ancak yukarda verdiğin gibi saçma sapan örneklerle erkuntun performansını kötülersiniz.</p><p></p><p>Erkuntun kullandığı motoru vaktiyle Uzel de kullanıyordu ama onun üzerinde Massey Ferguson yazısı olduğu için kimsenin sesi çıkmıyordu. Aynı motoru landini de halen rex, teknofarm ve powerfarm modellerinde kullanmakta ama ona da laf yok, ne de olsa yabancı marka.</p><p></p><p>Erkuntun şanzumanının eski versiyonunu vaktiyle steyr kullanıyordu, o markaya da kimsenin bişey dediği yoktu. E sonuçta onun da üzerinde steyr yazıyordu.</p><p></p><p>Sen zamanında landini almak yerine erkuntu almış olsaydın acaba şu an nasıl konuşurdun. 'Komşuda bitane 8860 landini var, benim erkuntla tepesine çıkıyorum' tarzında laflar eder miydin, etmez miydin çok merak ediyorum. Bizim milletimiz de böyle işte; kendi kullandığı marka en iyisidir, komşunun kullandığı marka kötüdür, hele bir de o marka yerliyse ondan kötüsü yoktur. </p><p></p><p></p><p>Holland adlı arkadaşın da sözlerine katılmıyor değilim (fiyatlandırma konusu da dahil).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ersanakyai, post: 161548, member: 936"] [b]Ynt: erkunt[/b] Nail arkadaşım, senin 4 silindirli 90 beygir gücündeki 8860 landininin 3lü 18inç pulluk çektiği yerde, 3 silindirli 75 beygirlik servet 3lü 16inç pulluk çekiyorsa bence erkunt için çok çok iyi. Sen o landiniyi kaldır at derim. Utanmadan bi de Erkunt çekmiyor diyorsun. Şimdiye kadar yok konforuydu, yok 3 silindir oluşuydu, kötüleyip durdunuz. Konfor konusunu fazlasıyla hallettiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra da ancak yukarda verdiğin gibi saçma sapan örneklerle erkuntun performansını kötülersiniz. Erkuntun kullandığı motoru vaktiyle Uzel de kullanıyordu ama onun üzerinde Massey Ferguson yazısı olduğu için kimsenin sesi çıkmıyordu. Aynı motoru landini de halen rex, teknofarm ve powerfarm modellerinde kullanmakta ama ona da laf yok, ne de olsa yabancı marka. Erkuntun şanzumanının eski versiyonunu vaktiyle steyr kullanıyordu, o markaya da kimsenin bişey dediği yoktu. E sonuçta onun da üzerinde steyr yazıyordu. Sen zamanında landini almak yerine erkuntu almış olsaydın acaba şu an nasıl konuşurdun. 'Komşuda bitane 8860 landini var, benim erkuntla tepesine çıkıyorum' tarzında laflar eder miydin, etmez miydin çok merak ediyorum. Bizim milletimiz de böyle işte; kendi kullandığı marka en iyisidir, komşunun kullandığı marka kötüdür, hele bir de o marka yerliyse ondan kötüsü yoktur. Holland adlı arkadaşın da sözlerine katılmıyor değilim (fiyatlandırma konusu da dahil). [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
erkunt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt