PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
erkunt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ersanakyai" data-source="post: 161567" data-attributes="member: 936"><p><strong>Ynt: erkunt</strong></p><p></p><p>Kudret 100ün üretimi durmadı. Zaten burda üretilmiyordu. Tamamen hazır olarak yurtdışından Lindner firmasından getiriliyordu. İlk etapta 100 beygirlik model üretilmeyeceği için bu açığı kapatmak adına Lindner markası ithal edilerek Erkunt adıyla satılıyordu. Şu an Türk Traktörün ithal ettiği modellerdekine benzer bir olay kısacası. Bu markaya da Erkunt Döküm olarak oldukça fazla parça verdiğimiz için bir bakıma o firmayla ortak sayılabilirdik. Fakat firma malının arkasında durmadığı için ithalatı durduruldu.</p><p></p><p>8860ın motoru diğer ülkelerde farklı olabilir. Bildiğim kadarıyla üzerindeki motor perkinsin 1104B-44 serisi. Yalnız artık üretilmediği için kataloğunu bulamadım. Yeni modelleri olan 8865 ise 90 hp olduğu kesin.</p><p></p><p>Şurda ne demek istedin anlayamadım ; <u><strong>'adam ne yazmız tur doner dio'</strong></u></p><p></p><p>Ayrıca burda kimseye marka övmek veya şu markayı al, o iyidir diye birşey empoze etmek gibi bir niyetim yok. A markası ile B markasını karşılaştıracak değilim. Ama açık konuşmakta yarar var; her ikisinde de perkins motoru var ve sen perkinsin 90lığı beğenmiyorsan ve 75liğe geçmeyi düşünüyorsan bence hiç geçme. Malum üstte eşek lafını kullanmışsın. Böyle yaparsan da <u>attan inip eşşeğe binmiş olursun</u>. tabi senin tabirinle.</p><p></p><p>Yeni modelde motorun değiştirilmemesi neden düşündürücüymüş onu da açıklarsan sevinirim. Yeni modelin resimlerinin olduğu konuda bu motor değişikliğini yeterince açıkladığımı düşünüyorum, hala kafana takılan bişey mi var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ersanakyai, post: 161567, member: 936"] [b]Ynt: erkunt[/b] Kudret 100ün üretimi durmadı. Zaten burda üretilmiyordu. Tamamen hazır olarak yurtdışından Lindner firmasından getiriliyordu. İlk etapta 100 beygirlik model üretilmeyeceği için bu açığı kapatmak adına Lindner markası ithal edilerek Erkunt adıyla satılıyordu. Şu an Türk Traktörün ithal ettiği modellerdekine benzer bir olay kısacası. Bu markaya da Erkunt Döküm olarak oldukça fazla parça verdiğimiz için bir bakıma o firmayla ortak sayılabilirdik. Fakat firma malının arkasında durmadığı için ithalatı durduruldu. 8860ın motoru diğer ülkelerde farklı olabilir. Bildiğim kadarıyla üzerindeki motor perkinsin 1104B-44 serisi. Yalnız artık üretilmediği için kataloğunu bulamadım. Yeni modelleri olan 8865 ise 90 hp olduğu kesin. Şurda ne demek istedin anlayamadım ; [u][b]'adam ne yazmız tur doner dio'[/b][/u] Ayrıca burda kimseye marka övmek veya şu markayı al, o iyidir diye birşey empoze etmek gibi bir niyetim yok. A markası ile B markasını karşılaştıracak değilim. Ama açık konuşmakta yarar var; her ikisinde de perkins motoru var ve sen perkinsin 90lığı beğenmiyorsan ve 75liğe geçmeyi düşünüyorsan bence hiç geçme. Malum üstte eşek lafını kullanmışsın. Böyle yaparsan da [u]attan inip eşşeğe binmiş olursun[/u]. tabi senin tabirinle. Yeni modelde motorun değiştirilmemesi neden düşündürücüymüş onu da açıklarsan sevinirim. Yeni modelin resimlerinin olduğu konuda bu motor değişikliğini yeterince açıkladığımı düşünüyorum, hala kafana takılan bişey mi var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
erkunt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt