PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
erkunt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="danger68" data-source="post: 485013" data-attributes="member: 30846"><p><strong>Ynt: erkunt</strong></p><p></p><p>arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi benimde pek hoşuma gitmiyordu erkunt ufak kardeşim ve babamın zoruyla aldık benimde gönümde case ve tümosan vardı işte biizimkiler fiyatının cazip oldugunu falan dediler işte kafaya koymuşlar erkuntu neyse aldık traktörü 1 hafta sonra geldi zaten pancar sezonu başlangıcında aldık ertesi gün taktık kepçeyi kamyona pancar yükleyecem genelde ben kullanırım traktörü zaten hoşama gitti pratik vitesleri ayagı seri kullanışlı kabini gücü de güzel beğendim erkuntu sürümde de güzel çekişi var yorumlarda kötülendiği gibi değil aslında traktör bende beğenmiyordum arkadaşların yaptıgı yorumlardaki gibi ama kullandıkdan sonra fikrim değişti güzel traktör arkadaşlar hem yerli malı yedek parça konusundada sıkıntı yok turbosunda bi arıza varmış servisi kontrole gelmişti siparişini verdi hafta demeden geldi taktı turbo değişince traktöre gaz verdiğin zaman ötüyor böyle çok hoş bi sesi var yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="danger68, post: 485013, member: 30846"] [b]Ynt: erkunt[/b] arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi benimde pek hoşuma gitmiyordu erkunt ufak kardeşim ve babamın zoruyla aldık benimde gönümde case ve tümosan vardı işte biizimkiler fiyatının cazip oldugunu falan dediler işte kafaya koymuşlar erkuntu neyse aldık traktörü 1 hafta sonra geldi zaten pancar sezonu başlangıcında aldık ertesi gün taktık kepçeyi kamyona pancar yükleyecem genelde ben kullanırım traktörü zaten hoşama gitti pratik vitesleri ayagı seri kullanışlı kabini gücü de güzel beğendim erkuntu sürümde de güzel çekişi var yorumlarda kötülendiği gibi değil aslında traktör bende beğenmiyordum arkadaşların yaptıgı yorumlardaki gibi ama kullandıkdan sonra fikrim değişti güzel traktör arkadaşlar hem yerli malı yedek parça konusundada sıkıntı yok turbosunda bi arıza varmış servisi kontrole gelmişti siparişini verdi hafta demeden geldi taktı turbo değişince traktöre gaz verdiğin zaman ötüyor böyle çok hoş bi sesi var yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar saygılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
erkunt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt