PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt80.4&td75d
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zehriduman" data-source="post: 954602" data-attributes="member: 38632"><p><strong>Ynt: erkunt80.4&td75d</strong></p><p></p><p>arkadaş sen erkuntcu değilsin artı arkadaşın traktörünü kullanmkla traktörün iyi oldupu anlaşılmaz şimdi benim traktörden sütn olan hepsine binsem kullansam bana iyi gelir 3070 al demişin işlh temiz birşey bulabilirsem alıcam artı memnun olmayan var demişsin bana memnun olmayan göster dier bir yanı ben kötü olan bir malı bir gün övüp dier gün kötülemem ben erkunt çıkdıkdan beri herzaman kötü sadece beğendiğim kaput ve panjur tasarımı gerisi boş hem sen şimdi boşa konuşma bana video at ben sna ona göre yorum yapayım video at derkende traktörleri bir birne bağlayıp çekişme videosu atma zaten şimdi çocuklar bile biliyor erkuntun ağır olduğunu ve çekişmede galip geldiğini bana sürüm videosu at yük çekme videosu at ama ben sana erkuntun kötü olduğu bir ton video atacam şurda askerliğimin bitmesine 5 gün kaldı köye gidince ben sana bol bol video atarım ondan sonrada bakalım ne diyeceksin artı bir lafım daha var bende 260 gold var 4x4 olsa 80.4 den daha iyi olur herhalde okdarda iddalıyım sen traktörcü felan deyilsin sadece o törktörün hayalleriyle yaşan ve bu traktör benim olsun diye düşünen ve kötü olduğuna inanmayan bir şahıssın işlh alırsın öyle bir makina ve dediklerim aklına gelir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zehriduman, post: 954602, member: 38632"] [b]Ynt: erkunt80.4&td75d[/b] arkadaş sen erkuntcu değilsin artı arkadaşın traktörünü kullanmkla traktörün iyi oldupu anlaşılmaz şimdi benim traktörden sütn olan hepsine binsem kullansam bana iyi gelir 3070 al demişin işlh temiz birşey bulabilirsem alıcam artı memnun olmayan var demişsin bana memnun olmayan göster dier bir yanı ben kötü olan bir malı bir gün övüp dier gün kötülemem ben erkunt çıkdıkdan beri herzaman kötü sadece beğendiğim kaput ve panjur tasarımı gerisi boş hem sen şimdi boşa konuşma bana video at ben sna ona göre yorum yapayım video at derkende traktörleri bir birne bağlayıp çekişme videosu atma zaten şimdi çocuklar bile biliyor erkuntun ağır olduğunu ve çekişmede galip geldiğini bana sürüm videosu at yük çekme videosu at ama ben sana erkuntun kötü olduğu bir ton video atacam şurda askerliğimin bitmesine 5 gün kaldı köye gidince ben sana bol bol video atarım ondan sonrada bakalım ne diyeceksin artı bir lafım daha var bende 260 gold var 4x4 olsa 80.4 den daha iyi olur herhalde okdarda iddalıyım sen traktörcü felan deyilsin sadece o törktörün hayalleriyle yaşan ve bu traktör benim olsun diye düşünen ve kötü olduğuna inanmayan bir şahıssın işlh alırsın öyle bir makina ve dediklerim aklına gelir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt80.4&td75d
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt