PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
ERKUNT'A BİR AYDA İKİNCİ ZAM-GÜNCEL FİYATLAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1353373" data-attributes="member: 25349"><p>Aynı segment ölçeğinde fiyatlar birbirine çok yakın.Erkunt yetişti NH fiyatlarına.</p><p></p><p></p><p></p><p>Bu son zammı ben hiç anlayamadım.Bilemediğimiz anormal maliyet artışları mı oldu acaba?</p><p></p><p></p><p></p><p>Evet ama ''ipini koparan dolar''ı bile geçti zam oranları.</p><p></p><p></p><p></p><p>Erkunt arkasını sağlama aldı,küresel oyuncu Mahindra'ya dayadı.O yüzden fazla dert etmiyor herhalde fiyatta rekabetçi olmayı.2019 Mart'ın son günlerinde Esenboğa'da inip şehir servisine bindim. Çubuk sapağında inip Çubuk minibüsüne bindim,galerilerde indim.Deutz bayiine (Eski Erkunt bayii,ben ellerindeki son Erkunt'u aldım) yürürken NH 'nin önündeki traktörleri gördüm .2018 TD100 için 130 bin lira dediler.2019 başlayalı 3 ay olmuş,NH bile daha 2018 leri bitirememişti.Papaz krizinin sarsıntısı geçmemişti.Traktör alınacak çok çok uygun bir zamandı. 2019 Aralık ayının son 10 gününde Erkunt'un sayfasını açınca çıkan kampanyalı Kıymet E+ da 160 bin liralık fiyatıyla büyük fırsattı.O traktör şimdi 232 bin lira ,yıl sonunda bu gidişle 250 bin olur.Allah sonumuzu hayır etsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1353373, member: 25349"] Aynı segment ölçeğinde fiyatlar birbirine çok yakın.Erkunt yetişti NH fiyatlarına. Bu son zammı ben hiç anlayamadım.Bilemediğimiz anormal maliyet artışları mı oldu acaba? Evet ama ''ipini koparan dolar''ı bile geçti zam oranları. Erkunt arkasını sağlama aldı,küresel oyuncu Mahindra'ya dayadı.O yüzden fazla dert etmiyor herhalde fiyatta rekabetçi olmayı.2019 Mart'ın son günlerinde Esenboğa'da inip şehir servisine bindim. Çubuk sapağında inip Çubuk minibüsüne bindim,galerilerde indim.Deutz bayiine (Eski Erkunt bayii,ben ellerindeki son Erkunt'u aldım) yürürken NH 'nin önündeki traktörleri gördüm .2018 TD100 için 130 bin lira dediler.2019 başlayalı 3 ay olmuş,NH bile daha 2018 leri bitirememişti.Papaz krizinin sarsıntısı geçmemişti.Traktör alınacak çok çok uygun bir zamandı. 2019 Aralık ayının son 10 gününde Erkunt'un sayfasını açınca çıkan kampanyalı Kıymet E+ da 160 bin liralık fiyatıyla büyük fırsattı.O traktör şimdi 232 bin lira ,yıl sonunda bu gidişle 250 bin olur.Allah sonumuzu hayır etsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
ERKUNT'A BİR AYDA İKİNCİ ZAM-GÜNCEL FİYATLAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt