PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunta hanqi pulluqu almalıyım ve kaç inç olmalı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 731035" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: erkunta hanqi pulluqu almalıyım ve kaç inç olmalı ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Kendimizi kandırmayla alakası yok, sizin görüşünüzede saygı duyuyorum fakat 12 numara pulluk bizim toprağımızdan kist çıkartıyor, bizim verimli kısım 8-10 cm, çekeceğini bilsem bu gün 4/8 pulluk koşacağız 480e. Her bölgenin farklı bir toprak yapısı vardır unutmayalım. Anıza ekimlerde çok daha iyi verim aldığımız zamanlar oluyor, fakat bu deneme amaçlı ektiğimiz yerler değil, yağmur yağmayıp çift süremediğimiz yerler, yani zorunlu ekim yapa yapa keşfettik bunu. Zaten normal şartlarda bile toprağın verimli kısmı ilk 10 Cm artık ve böceklerle humuslu halen gelen kısım. Sizin toprağını bilmiyorum ama bizim bölgenin toprağı çok derin sürmeye gelmiyor, derin sürdüğümüz zaman ekimlerde sıkıştırma da da zorlanıyoruz. Velhasıl derin sürüm bizim bölgeye zarar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 731035, member: 45767"] [b]Ynt: erkunta hanqi pulluqu almalıyım ve kaç inç olmalı ?[/b] Kendimizi kandırmayla alakası yok, sizin görüşünüzede saygı duyuyorum fakat 12 numara pulluk bizim toprağımızdan kist çıkartıyor, bizim verimli kısım 8-10 cm, çekeceğini bilsem bu gün 4/8 pulluk koşacağız 480e. Her bölgenin farklı bir toprak yapısı vardır unutmayalım. Anıza ekimlerde çok daha iyi verim aldığımız zamanlar oluyor, fakat bu deneme amaçlı ektiğimiz yerler değil, yağmur yağmayıp çift süremediğimiz yerler, yani zorunlu ekim yapa yapa keşfettik bunu. Zaten normal şartlarda bile toprağın verimli kısmı ilk 10 Cm artık ve böceklerle humuslu halen gelen kısım. Sizin toprağını bilmiyorum ama bizim bölgenin toprağı çok derin sürmeye gelmiyor, derin sürdüğümüz zaman ekimlerde sıkıştırma da da zorlanıyoruz. Velhasıl derin sürüm bizim bölgeye zarar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunta hanqi pulluqu almalıyım ve kaç inç olmalı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt