PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
ERKUNT'A PORTATİF GARAJ YAPTIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1298974" data-attributes="member: 25349"><p>Teşekkürler Yusuf hocam.</p><p></p><p></p><p></p><p>Kastedilen bensem, betonu ben yaptım ama harc kararken nasıl zorladıysam sağ dirseğim büküp döndürme hareketinde hala hafif ağrıyor,iki ay geçmesine rağmen.Üst kısmına niyetlendim,kaynak makinası dahil her aletim var.Ben yapsam hem çok uzun sürecek hem de bir şeye benzemeyecekti.Levhalar çok büyük olduğundan en küçük iş kazasının çok ağır bedeli de olabilirdi.Usta hesabıma göre en fazla 1500 lira kazandı.O da emeğinin karşılığı.</p><p></p><p>Demirci ustası ise ,gerçekten hızlı ve güzel yaptı.Prafiller 4*6 cm ve et kalınlığı iyi.</p><p></p><p>Yusuf hocamsa ,o bu işlerin piri.Çok güzel garajlar yaptı.Seyrettik.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1298974, member: 25349"] Teşekkürler Yusuf hocam. Kastedilen bensem, betonu ben yaptım ama harc kararken nasıl zorladıysam sağ dirseğim büküp döndürme hareketinde hala hafif ağrıyor,iki ay geçmesine rağmen.Üst kısmına niyetlendim,kaynak makinası dahil her aletim var.Ben yapsam hem çok uzun sürecek hem de bir şeye benzemeyecekti.Levhalar çok büyük olduğundan en küçük iş kazasının çok ağır bedeli de olabilirdi.Usta hesabıma göre en fazla 1500 lira kazandı.O da emeğinin karşılığı. Demirci ustası ise ,gerçekten hızlı ve güzel yaptı.Prafiller 4*6 cm ve et kalınlığı iyi. Yusuf hocamsa ,o bu işlerin piri.Çok güzel garajlar yaptı.Seyrettik. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
ERKUNT'A PORTATİF GARAJ YAPTIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt