PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkuntçuların Muhabbet Köşesi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zerenler42" data-source="post: 613446" data-attributes="member: 41896"><p><strong>Ynt: Erkuntçuların Muhabbet Köşesi..</strong></p><p></p><p>ben oks denılen motoru degıstırtmekten bıktım.4 tane degıstı sımdı gene bozuldu.aldıgımdan berı bi duzgun kullanamadım.kontakta 3. oldu hayırlısı bakalım.bıde sıze soyle bi onerım var erkunttakı teypler için.kontaktan bagımsız calıssın diyosanız eger sıgorta kutusunu acın.kullanım kılavuzunu acın.sıgorta ayrıntılı gosterım sayfasında teypin sıgortası ile tepe lambasınınkı yan yana.5 cm lik bi kabloyla üst taraftan ıkı sıgortayı birlestırın.tepe lambasında herzaman elektırık var.sonuc traktoru stop edıp calıstırdıgınızda acılıp kapanmaz.bence guzel oldu.cok gıcıgıma gıdıyodu traktoru kısa mesafelı calıstırıp stop edecegınde acılıp lkapanması.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zerenler42, post: 613446, member: 41896"] [b]Ynt: Erkuntçuların Muhabbet Köşesi..[/b] ben oks denılen motoru degıstırtmekten bıktım.4 tane degıstı sımdı gene bozuldu.aldıgımdan berı bi duzgun kullanamadım.kontakta 3. oldu hayırlısı bakalım.bıde sıze soyle bi onerım var erkunttakı teypler için.kontaktan bagımsız calıssın diyosanız eger sıgorta kutusunu acın.kullanım kılavuzunu acın.sıgorta ayrıntılı gosterım sayfasında teypin sıgortası ile tepe lambasınınkı yan yana.5 cm lik bi kabloyla üst taraftan ıkı sıgortayı birlestırın.tepe lambasında herzaman elektırık var.sonuc traktoru stop edıp calıstırdıgınızda acılıp kapanmaz.bence guzel oldu.cok gıcıgıma gıdıyodu traktoru kısa mesafelı calıstırıp stop edecegınde acılıp lkapanması. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkuntçuların Muhabbet Köşesi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt