PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 487899" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?</strong></p><p></p><p>tamam erkuntun hızına yetişemezler ama zf şanzumanlının ama cebimiz yandıktan sonra hız ne işe yarar sanki şehirler arası nakliye mi yapıyoruz kardeş çok değil çifçimiz kandırıldığını yakında anlayacak 3 çekmez 4 alın dediler o zaman 3 ü neden ürettiler aslında 3 pistonlular dah çok çekiyor kanmayın bu yalanlara gerçekten samimi değiller yav arkadaşlar erkunt benim düşmanım değil bu kadar kötülüyorsam bir bildiğimiz var herhalde ben kullanıyorum bilmesem demem çok pahalı dahada artıyor galiba dolara endekslemişer nerdeyse her ay zam geliyor bir mala kaç kere zam gelirki nh kötü olabilir ama yedek parça servis sıkıntısı yok git köy bakkalından al istersen.</p><p></p><p></p><p>bir keresinde bizim 480 likle hızara ağaç götürdüm indim traktörden birde baktım ön jantı sadece bir bijon tutuyor diğerleri kopmuş servise bir telefon ettim yaklaşık iki saat sonra yeni jant geldi oracıkta lastiğini değiştirp taktım yedek parça olmasaydı yada servis olmasaydı traktör başkasını köyünde günlerce yatacaktı bunca parayı ver yedek parça ta Ankara dan gelsin olacak iş değil john deere nin yedek parçasını bile iki üç saatte tarlaya getiriyorlarmış bu da avrupa</p><p></p><p>eeee john deere avrupa erkunttanmı avrupa kendi ülkemizde üretiliyor ama yedek parçası fabrikadan ve bir kaç servisinden başka yerde yok mesela sivas 4 eylün sanayi sitesindeki serviste yazın depo kapağını bulamadım ufacık bir kapak bana diyor spariş veririz gelir ben dedim ne zaman gelir 3 gün sonra gelir diyor yani ben sparişi verecem sonra 165 km köye gidecem sonra kapak gelecek 165 km yolu tepecem 100 tl de gaz parası verip paha biçilmez depo kapağını getirecem yazık vallaha bu çifçiye yazık bizi cahil bilip geçirdikçe geçiriyorlar bunu yapamazlar ama fanatiklerimizin yüzünden bizi kör oluyoruz ama kör değiliz kardeş onlar merak etmesin biz her şeyi iyi biliyoruz ben bunu aldığımda herkes dedi bizde alalım ama sorunları görünce vaz geçtiler yani hiç erkunt girmemiş köye bir defa satarlar başkada satamazlar ya.ben aanlamıyorum traktörüm var ama elimde yedek parça fazla bulunsun diyorum ama fabrika bana yedek parça vermiyor diyorki sen yedek parça alamazsın sen arızayı bildir servis gelir yapar yani söğüşleyecekler ben fabrikadan 5 kuruşa alacaksam servis onu bana 8 kuruşa takıyor bide işçilik alıyor.belki ben işcilik parası vermeyecem ama malesef 5 kuruşluk bir parça bana 12 kuruşa mal oluyor işte olay bu yerli malı ama uzay malı gibi satılıyor avrupa malı bile böyle değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 487899, member: 28829"] [b]Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?[/b] tamam erkuntun hızına yetişemezler ama zf şanzumanlının ama cebimiz yandıktan sonra hız ne işe yarar sanki şehirler arası nakliye mi yapıyoruz kardeş çok değil çifçimiz kandırıldığını yakında anlayacak 3 çekmez 4 alın dediler o zaman 3 ü neden ürettiler aslında 3 pistonlular dah çok çekiyor kanmayın bu yalanlara gerçekten samimi değiller yav arkadaşlar erkunt benim düşmanım değil bu kadar kötülüyorsam bir bildiğimiz var herhalde ben kullanıyorum bilmesem demem çok pahalı dahada artıyor galiba dolara endekslemişer nerdeyse her ay zam geliyor bir mala kaç kere zam gelirki nh kötü olabilir ama yedek parça servis sıkıntısı yok git köy bakkalından al istersen. bir keresinde bizim 480 likle hızara ağaç götürdüm indim traktörden birde baktım ön jantı sadece bir bijon tutuyor diğerleri kopmuş servise bir telefon ettim yaklaşık iki saat sonra yeni jant geldi oracıkta lastiğini değiştirp taktım yedek parça olmasaydı yada servis olmasaydı traktör başkasını köyünde günlerce yatacaktı bunca parayı ver yedek parça ta Ankara dan gelsin olacak iş değil john deere nin yedek parçasını bile iki üç saatte tarlaya getiriyorlarmış bu da avrupa eeee john deere avrupa erkunttanmı avrupa kendi ülkemizde üretiliyor ama yedek parçası fabrikadan ve bir kaç servisinden başka yerde yok mesela sivas 4 eylün sanayi sitesindeki serviste yazın depo kapağını bulamadım ufacık bir kapak bana diyor spariş veririz gelir ben dedim ne zaman gelir 3 gün sonra gelir diyor yani ben sparişi verecem sonra 165 km köye gidecem sonra kapak gelecek 165 km yolu tepecem 100 tl de gaz parası verip paha biçilmez depo kapağını getirecem yazık vallaha bu çifçiye yazık bizi cahil bilip geçirdikçe geçiriyorlar bunu yapamazlar ama fanatiklerimizin yüzünden bizi kör oluyoruz ama kör değiliz kardeş onlar merak etmesin biz her şeyi iyi biliyoruz ben bunu aldığımda herkes dedi bizde alalım ama sorunları görünce vaz geçtiler yani hiç erkunt girmemiş köye bir defa satarlar başkada satamazlar ya.ben aanlamıyorum traktörüm var ama elimde yedek parça fazla bulunsun diyorum ama fabrika bana yedek parça vermiyor diyorki sen yedek parça alamazsın sen arızayı bildir servis gelir yapar yani söğüşleyecekler ben fabrikadan 5 kuruşa alacaksam servis onu bana 8 kuruşa takıyor bide işçilik alıyor.belki ben işcilik parası vermeyecem ama malesef 5 kuruşluk bir parça bana 12 kuruşa mal oluyor işte olay bu yerli malı ama uzay malı gibi satılıyor avrupa malı bile böyle değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt