PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 488428" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?</strong></p><p></p><p>Marka ve model karıştırmayım ama , bana göre son 1.5 yıllık fiat artışlarının önemli kısmı yapay gözüküyor ve sanki bir fiat balonu oluştu.</p><p>NE DEMEK LİSTE FİATININ 10000 LİRA ALTINA TRAKTÖR SATMAK?Madem öyle niye 10000 lira fazla söylüyorsun? </p><p>Benim açıklamam şu:</p><p>Peşin fiatına 10 taksit, peşinde % 15 indirim filan diye reklamlar görürsünüz hani.Hile içinde saklıdır. Peşinde %15 indirim yapıyorum demek, 10 ay taksit için % 15 faiz alıyorum demektir.Yani peşin fiatına 10 taksit lafı yalandır.</p><p>Bir başkası peşinde indirim lafını söylemiyor .Reklama göre 10 taksit TV alacaksınız, mağazaya gidin peşin vereceğinizi söyleyin %10-15 indirim yapıyorlar.Bir satıcıya niye böyle yaptıklarını sordum. ' kartla 10 taksitle sattığım malın bedelini ben ertesi gün % 15 vs eksiğine bankadan alıyorum.Aradaki faiz bankanın kazancı oluyor.Hatta bendende 1-2 puan komisyon kesiyorlar ' dedi.</p><p>Gelelim konumuza:</p><p>Traktörü banka borcu ile alırsanız size liste fiatından satarlar (nasıl itiraz edeceksiniz fiat belli ve borçla alıyorsunuz)ve bankaya o fiattan fatura bildirirler.Sizde bu fiatın üstüne birde masraf,kasko,borcun faizi derken bakmışsınız traktör size semeriyle seksene gelmiş.</p><p>Çok merak ediyorum: Yurtdışına aynı modelleri kaç paraya ihraç ediyorlar? Ve benim fiat takibi için izlediğim bir modelde fiat 14 ayda nasıl olduda 55 binden 72 bine çıktı..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 488428, member: 25349"] [b]Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?[/b] Marka ve model karıştırmayım ama , bana göre son 1.5 yıllık fiat artışlarının önemli kısmı yapay gözüküyor ve sanki bir fiat balonu oluştu. NE DEMEK LİSTE FİATININ 10000 LİRA ALTINA TRAKTÖR SATMAK?Madem öyle niye 10000 lira fazla söylüyorsun? Benim açıklamam şu: Peşin fiatına 10 taksit, peşinde % 15 indirim filan diye reklamlar görürsünüz hani.Hile içinde saklıdır. Peşinde %15 indirim yapıyorum demek, 10 ay taksit için % 15 faiz alıyorum demektir.Yani peşin fiatına 10 taksit lafı yalandır. Bir başkası peşinde indirim lafını söylemiyor .Reklama göre 10 taksit TV alacaksınız, mağazaya gidin peşin vereceğinizi söyleyin %10-15 indirim yapıyorlar.Bir satıcıya niye böyle yaptıklarını sordum. ' kartla 10 taksitle sattığım malın bedelini ben ertesi gün % 15 vs eksiğine bankadan alıyorum.Aradaki faiz bankanın kazancı oluyor.Hatta bendende 1-2 puan komisyon kesiyorlar ' dedi. Gelelim konumuza: Traktörü banka borcu ile alırsanız size liste fiatından satarlar (nasıl itiraz edeceksiniz fiat belli ve borçla alıyorsunuz)ve bankaya o fiattan fatura bildirirler.Sizde bu fiatın üstüne birde masraf,kasko,borcun faizi derken bakmışsınız traktör size semeriyle seksene gelmiş. Çok merak ediyorum: Yurtdışına aynı modelleri kaç paraya ihraç ediyorlar? Ve benim fiat takibi için izlediğim bir modelde fiat 14 ayda nasıl olduda 55 binden 72 bine çıktı.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt