PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 488541" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>aynı fenerlilerin bir gün herkes fenerli olacak dediği gibi ama fenerbehçe klübü kapanma tehlikesi geçiriyor.biz demiyoruzki erkuntu almayalım alalım paramız yabancıya gitmesin ama bu kadar üfürmenin zamlandırmanın bir anlamı yok ben tümocu dan mf ciden satıcılarıda dahil hiç bu kadar sallayan görmedim arkadaşında dediği gibi 75 hp lik traktörü tank gibi gösteriyorlar az kalsın gidip 5 li 14 lü alacaktım direkten döndüm yoksa gidecekti bizim 8000 tl neyse galerici mert adammış bana ikinci el eşantiyon 4lü 12 li verdi bununla idare et sonra istediğini alırsın dedi yazın nohut ekerken oda ne grin-*-s şaşımı oldum dedim traktör boğuluyor çekmiyor derpriyaj pedalına son anda yetişiyorum ulan dedim bide 5 li alacktım 4 lüyü çekmiyor. haaa dedimki sonra traktör kaç hp 75 hp o zaman bu traktör 90 hp lik traktörlerin pulluğunu çekemez bize söylenenler abartıdan ibaret hiç 40 yıllık nh diyormu benim traktör 90 hp ama 110 hp traktörleri sürükler parçalar demiyor çünki tecrübesini konuşturuyor o yüzden herkesin kapısında bi tane nh yada mf yada Türk fiat var yani,erkuntta olsun olmasın diyen yok traktörü bu kadar fiyata satmak ney yok efendim zf şanzumanmış kardeşim o zaman koyma zf şanzumansa bir traktörün şanzumandan dolayı arasında bu kadar fiyat farkı olurmu fiyatı bence çok pahalı düşürmeleri gerek.nh ile mf pahalı dahi olsa servis ve yedek parça ağı yerine oturmuş sen hiç bir alt yapıyı oluşturmadan bu firmaların üzerine zıpla çık olacak şey değil kaliteye önem veriyor olabilir ama arızanın giderilmesi yada giderilse bile garantisi bittiği anda çok pahalıya yapıyor benim işte birinci şahit 150 km uzaktan geliyor servis fren lambası arızalnasa o da en basidi soketi yada fren müşiri hiç bir yerde yok servis bunun içinde gelmiyor şehre gidiyorsun jandarma trafik cezayı geçiriveriyor bide salsa salmıyor git yaptır gel diyor nerden yaptıracan yok ,yapacakta yok yedek parçada yok mecburen sırtında( şehire boşuna gitmedin ya yük getiriyorsun ) 8 ton kumla dağ yollarında remorkun makaslarını kopra kopara git nasıl gideceksen ben işte bunu diyorum yani alanakadar hiç sorun yok aldıktan sonra sorunlar başlıyor insanlar gözünü kapatmış görmüyorlar bu sorunları bizim buralara bu traktörler yeni yeni geliyor konya gibi ankara gibi yaygın değil bizim ilçede ilk ben aldım yada en fazla iki üçtür fark etmez üç traktör için adamlar servis komuyorlar olsada eğitimsizler tamirini tam anlamıyla yapamıyorlar yani diyeceğim alt yapıya yatırım yapmadan bu traktörleri bu kadar paraya satmaları çok yanlış çünki bir memur ömründe ne fazla sıfır arabaya iki kere biner en fazla 35- 40000 lira verir biz çiftçi olarak kalkıp 80000 tl veriyoruz beklentilerimiz anlatılanlar ile verdiğimiz paralarda bir olunca dağlar kadar büyük oluyor ama sonu hüsranla bitiyor çok uzaklara gitmeyin örnek benim, bayi diyor işte servis tarlada dahi gelip yapıyor tamam doğru tarlaya kadar geliyor ama ufak arızalarda umursamıyorlar ben o kadar para verip aldığım traktörü arızalı yada ufacık bir müşir içinarızalı nasıl gezdireyim bunu anlatmaya çalışıyorum </p><p></p><p></p><p>Not: fenerliler beni yanlış anlamasın ben takım tutmuyorum misal getirdim.ben takımda tutmuyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 488541, member: 28829"] [b]Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?[/b] aynı fenerlilerin bir gün herkes fenerli olacak dediği gibi ama fenerbehçe klübü kapanma tehlikesi geçiriyor.biz demiyoruzki erkuntu almayalım alalım paramız yabancıya gitmesin ama bu kadar üfürmenin zamlandırmanın bir anlamı yok ben tümocu dan mf ciden satıcılarıda dahil hiç bu kadar sallayan görmedim arkadaşında dediği gibi 75 hp lik traktörü tank gibi gösteriyorlar az kalsın gidip 5 li 14 lü alacaktım direkten döndüm yoksa gidecekti bizim 8000 tl neyse galerici mert adammış bana ikinci el eşantiyon 4lü 12 li verdi bununla idare et sonra istediğini alırsın dedi yazın nohut ekerken oda ne grin-*-s şaşımı oldum dedim traktör boğuluyor çekmiyor derpriyaj pedalına son anda yetişiyorum ulan dedim bide 5 li alacktım 4 lüyü çekmiyor. haaa dedimki sonra traktör kaç hp 75 hp o zaman bu traktör 90 hp lik traktörlerin pulluğunu çekemez bize söylenenler abartıdan ibaret hiç 40 yıllık nh diyormu benim traktör 90 hp ama 110 hp traktörleri sürükler parçalar demiyor çünki tecrübesini konuşturuyor o yüzden herkesin kapısında bi tane nh yada mf yada Türk fiat var yani,erkuntta olsun olmasın diyen yok traktörü bu kadar fiyata satmak ney yok efendim zf şanzumanmış kardeşim o zaman koyma zf şanzumansa bir traktörün şanzumandan dolayı arasında bu kadar fiyat farkı olurmu fiyatı bence çok pahalı düşürmeleri gerek.nh ile mf pahalı dahi olsa servis ve yedek parça ağı yerine oturmuş sen hiç bir alt yapıyı oluşturmadan bu firmaların üzerine zıpla çık olacak şey değil kaliteye önem veriyor olabilir ama arızanın giderilmesi yada giderilse bile garantisi bittiği anda çok pahalıya yapıyor benim işte birinci şahit 150 km uzaktan geliyor servis fren lambası arızalnasa o da en basidi soketi yada fren müşiri hiç bir yerde yok servis bunun içinde gelmiyor şehre gidiyorsun jandarma trafik cezayı geçiriveriyor bide salsa salmıyor git yaptır gel diyor nerden yaptıracan yok ,yapacakta yok yedek parçada yok mecburen sırtında( şehire boşuna gitmedin ya yük getiriyorsun ) 8 ton kumla dağ yollarında remorkun makaslarını kopra kopara git nasıl gideceksen ben işte bunu diyorum yani alanakadar hiç sorun yok aldıktan sonra sorunlar başlıyor insanlar gözünü kapatmış görmüyorlar bu sorunları bizim buralara bu traktörler yeni yeni geliyor konya gibi ankara gibi yaygın değil bizim ilçede ilk ben aldım yada en fazla iki üçtür fark etmez üç traktör için adamlar servis komuyorlar olsada eğitimsizler tamirini tam anlamıyla yapamıyorlar yani diyeceğim alt yapıya yatırım yapmadan bu traktörleri bu kadar paraya satmaları çok yanlış çünki bir memur ömründe ne fazla sıfır arabaya iki kere biner en fazla 35- 40000 lira verir biz çiftçi olarak kalkıp 80000 tl veriyoruz beklentilerimiz anlatılanlar ile verdiğimiz paralarda bir olunca dağlar kadar büyük oluyor ama sonu hüsranla bitiyor çok uzaklara gitmeyin örnek benim, bayi diyor işte servis tarlada dahi gelip yapıyor tamam doğru tarlaya kadar geliyor ama ufak arızalarda umursamıyorlar ben o kadar para verip aldığım traktörü arızalı yada ufacık bir müşir içinarızalı nasıl gezdireyim bunu anlatmaya çalışıyorum Not: fenerliler beni yanlış anlamasın ben takım tutmuyorum misal getirdim.ben takımda tutmuyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt