PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="servetim" data-source="post: 488556" data-attributes="member: 7700"><p><strong>Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?</strong></p><p></p><p>arkadas gayet haklı ve sonderece gercekci konusuyorr TEBRİK EDERİM bu kadar reel ve dobra konustugu için arkadaslar benım köyüm ile 35 ilçeye 22 km traktörüm devlet yapısı tümo tas gibi cok sükür bu sene daha yeni 4000 tl harcadım 7000 saatte galericiler 22000 bin veriyorr pesin para turbo taktım ve arada bi enjektör degiştirp kullanıyoz degişsem 70000 istiyo üstüne 40 45 bin verecen diyo benım motoru 30 sayıyo arada az bi fark yok dikkat edin çiftçi olupta bu parayı kazanan varsa eger bizde en kral traktörlerden alalım lüx binelim traktörle drift yapalım gezmeye ava gidelim mazot 4 tl olmuş iştee markalar para kazanıyor biz kıcımızı yırtıyoz cifcilik boş iş bence bi traktörün senede en cok çaliştiği 1 ay dırr insaatta calişip kıcımızı yırtıp bunarı zengin etmege degmez bence eger üzerine 5 ila 8bin tl arası bulursam yine bi tümo alırım yoksa benım traktörüm bana degil köye yeter ha sunuda söyleyeyim köyde en cok calişan motor da bizim ki daha motoru ellenmedi bilee</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="servetim, post: 488556, member: 7700"] [b]Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?[/b] arkadas gayet haklı ve sonderece gercekci konusuyorr TEBRİK EDERİM bu kadar reel ve dobra konustugu için arkadaslar benım köyüm ile 35 ilçeye 22 km traktörüm devlet yapısı tümo tas gibi cok sükür bu sene daha yeni 4000 tl harcadım 7000 saatte galericiler 22000 bin veriyorr pesin para turbo taktım ve arada bi enjektör degiştirp kullanıyoz degişsem 70000 istiyo üstüne 40 45 bin verecen diyo benım motoru 30 sayıyo arada az bi fark yok dikkat edin çiftçi olupta bu parayı kazanan varsa eger bizde en kral traktörlerden alalım lüx binelim traktörle drift yapalım gezmeye ava gidelim mazot 4 tl olmuş iştee markalar para kazanıyor biz kıcımızı yırtıyoz cifcilik boş iş bence bi traktörün senede en cok çaliştiği 1 ay dırr insaatta calişip kıcımızı yırtıp bunarı zengin etmege degmez bence eger üzerine 5 ila 8bin tl arası bulursam yine bi tümo alırım yoksa benım traktörüm bana degil köye yeter ha sunuda söyleyeyim köyde en cok calişan motor da bizim ki daha motoru ellenmedi bilee [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt