PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 488642" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>aynen öyle kardeşim.katılıyorum erkunt 80000 tl lik traktör değil kalite olabilir olduğunuda sanmam tartışmak gerek kalitesini ama kaliteden önce alt yapısı yok alt yapıdan kastım servis yedek parça ağı yaygın değil,</p><p></p><p>ya arkadaşlar düşüne biliyormusunuz adam servet değerinde traktör üretiyor ama yedek parça bayisi vermiyor peki neden vermiyor nh ile mf nin neden var ozaman işte diyorum ya geçmişi yedek parça üreten bir firma traktör üretse bile çifçinin halinde ne anlar bizi yedek parça ürettiği firmalar ile bir tutuyor.neden bir tutuyor firma bu üreticiye bana 5 10 tane şu malzemeden lazım diyor onlarda üretip gönderiyor,şimdi bizede aynı mantıkla yaklaşıyor şimdi bizim traktör tarlada arıza yapacak (ben onu gidip yedek parça bayinde alacağım yerine)gidip gelmez söz verip yapmaz olan servise diyorum ki traktörün şurasında arıza var serviste fabrikaya diyor bana şu malzemyi gönder malzeme bir kaç gün sonra geliyor traktör tarlanın ortasında arızalı bir kaç gündür yatıyor tabi neyse getirip takıyor.işte arkadaşlar erkunt bu bu mantıkla bize yaklaşıyor iyi güzel onlara spariş veren firma önceden ne lazım olduğunu biliyor ona göre tedbirini alıyor biz nerden bilelim hangi parça arıza verecekte önceden spariş verelim.biz çifçiyiz firma değiliz iki saat bile bizim için çok önemliyken bir parçayı iki yada üç gün nasıl bekleyelim.otları filan tarladan getiriyorsun hava çok bulutlu yağmur yağdı yağacak yağmadan patoslamak için acale ediyorsun ama nafile yedek parça beklemekten patos veremiyorsun neden diyelimki kuyruk mili arızalı servise demişin ama elinde kuyruk mili yok fabrikaya spariş vermiş oda bekliyor.ha bu yazdığım çifçinin başına gelecek bir kötü senaryo hayat böyle malesef öyle at gözlüğüyle bakmakla olmuyor erkunt iyi traktör olabilir ama benim hayatımı sürdürebilmem için işlerimi zamanında yapmam lazım yoksa o kadar parayı neden vereyim baba oğluna borç para vermezken ben erkunt gelişsin diye 80 milyarı boşuna mı vereyim oysaki alt yapısı olsa benimde ilçemde yedek parça ve servisi olsa servise de gerek yok garantisi bitmiş traktöre kendimde anahtar vururum arabayla bir saatte alır getirirsin arızayı giderir çalışmaya devam edrssin.</p><p>iyi ama mf,nh kötü olsun var sayalım ikisininde servisi yedek parça bayisi var onlarda yedek parçada ucuz onarımda ucuz.ama erkunt garantisi olmadığı için adam arabasıyla geliyor 150 km öteden yakıtınıda benim cebimden alıyor ben parayı sudanmı süpürüyorum ki erkunt yerli malıymış aman kalkınsın diye parayı çöpe atayım haksızmıyım bunların belki çoğunu yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına gelmiyor ben olabilecek senoryalrı yazdım insanın tarlada yada günlük hayatta başına neler geliyor bu başımıza gelecek olaylarda hangi markayı yaptırmak yada markaların tamirini yaptırmak kolay</p><p></p><p>ben erkunt kötü fabrikayı kapatsın gitsin diye kötülemiyorum hatta bu yazdıklarım erkuntu kötülemek için değil bu bir eleştiridir herkes kendi öz eleştirisini yapar iyiye yada kötüye ama sonuçta bunlar erkuntun eksiğidir erkunt eskiden beri yedek parça üreticisi değilde gerçekten 40 50 yıl yada kuruluşundan bu yana tarktör üreticisi olsaydı traktör bayisi açtığı yere yedek parça bayiliğinide verebilirdi yada başka bir yedek parça bayiliği verebilirdi konuya gelelim erkunt bu eksiklerini bir an önce düzeltip fiyatlarını tekrar gözden geçirip hatalarını biran önce düzeltmelidir.yoksa gelişen teknolojiye ne kadar güçlü olursa olsun ayakta duramaz.köyleri bölgeleri gezecek insanlara neler istediğini bence soracak belki soruyordur etkinliklerde düzenliyordur duymuştum etkinlik düzenlediğini ama bunlar yeterli değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 488642, member: 28829"] [b]Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?[/b] aynen öyle kardeşim.katılıyorum erkunt 80000 tl lik traktör değil kalite olabilir olduğunuda sanmam tartışmak gerek kalitesini ama kaliteden önce alt yapısı yok alt yapıdan kastım servis yedek parça ağı yaygın değil, ya arkadaşlar düşüne biliyormusunuz adam servet değerinde traktör üretiyor ama yedek parça bayisi vermiyor peki neden vermiyor nh ile mf nin neden var ozaman işte diyorum ya geçmişi yedek parça üreten bir firma traktör üretse bile çifçinin halinde ne anlar bizi yedek parça ürettiği firmalar ile bir tutuyor.neden bir tutuyor firma bu üreticiye bana 5 10 tane şu malzemeden lazım diyor onlarda üretip gönderiyor,şimdi bizede aynı mantıkla yaklaşıyor şimdi bizim traktör tarlada arıza yapacak (ben onu gidip yedek parça bayinde alacağım yerine)gidip gelmez söz verip yapmaz olan servise diyorum ki traktörün şurasında arıza var serviste fabrikaya diyor bana şu malzemyi gönder malzeme bir kaç gün sonra geliyor traktör tarlanın ortasında arızalı bir kaç gündür yatıyor tabi neyse getirip takıyor.işte arkadaşlar erkunt bu bu mantıkla bize yaklaşıyor iyi güzel onlara spariş veren firma önceden ne lazım olduğunu biliyor ona göre tedbirini alıyor biz nerden bilelim hangi parça arıza verecekte önceden spariş verelim.biz çifçiyiz firma değiliz iki saat bile bizim için çok önemliyken bir parçayı iki yada üç gün nasıl bekleyelim.otları filan tarladan getiriyorsun hava çok bulutlu yağmur yağdı yağacak yağmadan patoslamak için acale ediyorsun ama nafile yedek parça beklemekten patos veremiyorsun neden diyelimki kuyruk mili arızalı servise demişin ama elinde kuyruk mili yok fabrikaya spariş vermiş oda bekliyor.ha bu yazdığım çifçinin başına gelecek bir kötü senaryo hayat böyle malesef öyle at gözlüğüyle bakmakla olmuyor erkunt iyi traktör olabilir ama benim hayatımı sürdürebilmem için işlerimi zamanında yapmam lazım yoksa o kadar parayı neden vereyim baba oğluna borç para vermezken ben erkunt gelişsin diye 80 milyarı boşuna mı vereyim oysaki alt yapısı olsa benimde ilçemde yedek parça ve servisi olsa servise de gerek yok garantisi bitmiş traktöre kendimde anahtar vururum arabayla bir saatte alır getirirsin arızayı giderir çalışmaya devam edrssin. iyi ama mf,nh kötü olsun var sayalım ikisininde servisi yedek parça bayisi var onlarda yedek parçada ucuz onarımda ucuz.ama erkunt garantisi olmadığı için adam arabasıyla geliyor 150 km öteden yakıtınıda benim cebimden alıyor ben parayı sudanmı süpürüyorum ki erkunt yerli malıymış aman kalkınsın diye parayı çöpe atayım haksızmıyım bunların belki çoğunu yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına gelmiyor ben olabilecek senoryalrı yazdım insanın tarlada yada günlük hayatta başına neler geliyor bu başımıza gelecek olaylarda hangi markayı yaptırmak yada markaların tamirini yaptırmak kolay ben erkunt kötü fabrikayı kapatsın gitsin diye kötülemiyorum hatta bu yazdıklarım erkuntu kötülemek için değil bu bir eleştiridir herkes kendi öz eleştirisini yapar iyiye yada kötüye ama sonuçta bunlar erkuntun eksiğidir erkunt eskiden beri yedek parça üreticisi değilde gerçekten 40 50 yıl yada kuruluşundan bu yana tarktör üreticisi olsaydı traktör bayisi açtığı yere yedek parça bayiliğinide verebilirdi yada başka bir yedek parça bayiliği verebilirdi konuya gelelim erkunt bu eksiklerini bir an önce düzeltip fiyatlarını tekrar gözden geçirip hatalarını biran önce düzeltmelidir.yoksa gelişen teknolojiye ne kadar güçlü olursa olsun ayakta duramaz.köyleri bölgeleri gezecek insanlara neler istediğini bence soracak belki soruyordur etkinliklerde düzenliyordur duymuştum etkinlik düzenlediğini ama bunlar yeterli değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt