PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 492426" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>aynen öyle karın altında sobanın başında zamanmı geçer.ben işte senin o 365 günde yaptığını 30 günde yapmaya çalışıyorum tabi köyde yanlız değilim babamda var ben sadece yardımcı oluyorum yazları işin zor kısmı yine babama kalıyor.yoksa hayvanlarımız var koyun ,inek filan öyle kolay değil ,işte diyorsun sanayileşme sıfır bizde bu yüzden köyü bırakmak istemiyoruz,sen diyorsun büyük şehirlere gitmek istemiyorum bende bu yüzden bırakamıyorum, köy gibisi yok ben bir ayda her şeyi hallediyorum keşke yakın olsaydıda misafir etseydim o zaman oynamadığımı görürdün.ben o haldeyken yaparım 365 köyde duranlar bakar bu ne yapıyor diye hele bu senede biçer patoz alıyorum ki saman remorklarını aldım iki adet bana iş mi dayanır parçalarım dağları eskiden o eski makinalar la 300 dekar ekin biçiyordum 40 remork saman yapıyordum tarlaları aktarıyordum nohutları biçtirip patosluyordum koyunların yününü kırkıyordum arada tarlada taş temizliyordum bunları 480 lik traktörle yapıyordum ayriyeten aynı işleri birde dedemin işlerinide yapıyordum şimdi erkunt var düşün daha çabuk daha güçlü yorulmuyorum en azından bide gezer biçer alıyorum günde 40 dekar buğday 20 remork saman yapıyor 80 dekar nohut biçiyor bana işmi dayanır bütün işleri 3 günde yapıp sonra piyasaya devam,ben bu işlere sıfırdan başladım çok eskiden sadece mf 135 lik vardı babam bir 480 lik aldı 135 liği verdi bende bu sene erkunt aldım 480 likte duruyor evet aksazlı kardeşim sen daha belkide evli bile değilsindir evliysende ALLAH mesut bahtiyar etsin hem ev geçindirip hemde kenara bir şeyler ayırarak yatırım yapmak malesef oyun oynayan insanların işi değil.bizim köyde daha öyle ahım şahım bir çiftlik yok hayvan beslemek için her şey eski yöntem çuvallarla hala koyun yemleniyor ama iki yıl sonra tam otomatik çiftlik kuruyorum şimdi akraba da bir tarla var 50000 tl istiyor bunlar öyle kolay işler değil ha dedimmiydi olmuyor oyun oynayan adamların çif çeker traktörlerle işi olmaz zaten ben adamlar gördüm yılın 365 günü köyde olupda bir karakaçandan fazla bir şeyi olmayanı </p><p></p><p>bu işleri inanarak yapmazsan yolda kalırsın sabır gerekir menzile varmak için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 492426, member: 28829"] [b]Ynt: Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?[/b] aynen öyle karın altında sobanın başında zamanmı geçer.ben işte senin o 365 günde yaptığını 30 günde yapmaya çalışıyorum tabi köyde yanlız değilim babamda var ben sadece yardımcı oluyorum yazları işin zor kısmı yine babama kalıyor.yoksa hayvanlarımız var koyun ,inek filan öyle kolay değil ,işte diyorsun sanayileşme sıfır bizde bu yüzden köyü bırakmak istemiyoruz,sen diyorsun büyük şehirlere gitmek istemiyorum bende bu yüzden bırakamıyorum, köy gibisi yok ben bir ayda her şeyi hallediyorum keşke yakın olsaydıda misafir etseydim o zaman oynamadığımı görürdün.ben o haldeyken yaparım 365 köyde duranlar bakar bu ne yapıyor diye hele bu senede biçer patoz alıyorum ki saman remorklarını aldım iki adet bana iş mi dayanır parçalarım dağları eskiden o eski makinalar la 300 dekar ekin biçiyordum 40 remork saman yapıyordum tarlaları aktarıyordum nohutları biçtirip patosluyordum koyunların yününü kırkıyordum arada tarlada taş temizliyordum bunları 480 lik traktörle yapıyordum ayriyeten aynı işleri birde dedemin işlerinide yapıyordum şimdi erkunt var düşün daha çabuk daha güçlü yorulmuyorum en azından bide gezer biçer alıyorum günde 40 dekar buğday 20 remork saman yapıyor 80 dekar nohut biçiyor bana işmi dayanır bütün işleri 3 günde yapıp sonra piyasaya devam,ben bu işlere sıfırdan başladım çok eskiden sadece mf 135 lik vardı babam bir 480 lik aldı 135 liği verdi bende bu sene erkunt aldım 480 likte duruyor evet aksazlı kardeşim sen daha belkide evli bile değilsindir evliysende ALLAH mesut bahtiyar etsin hem ev geçindirip hemde kenara bir şeyler ayırarak yatırım yapmak malesef oyun oynayan insanların işi değil.bizim köyde daha öyle ahım şahım bir çiftlik yok hayvan beslemek için her şey eski yöntem çuvallarla hala koyun yemleniyor ama iki yıl sonra tam otomatik çiftlik kuruyorum şimdi akraba da bir tarla var 50000 tl istiyor bunlar öyle kolay işler değil ha dedimmiydi olmuyor oyun oynayan adamların çif çeker traktörlerle işi olmaz zaten ben adamlar gördüm yılın 365 günü köyde olupda bir karakaçandan fazla bir şeyi olmayanı bu işleri inanarak yapmazsan yolda kalırsın sabır gerekir menzile varmak için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkuntlar piyasada methedilmeye başladı ama bakalım ne kadarı doğru?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt