PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkuntta garanti 3 yıla çıkıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 276712" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: erkuntta garanti 3 yıla çıkıyor</strong></p><p></p><p>erkunt sadece ilk cıkardıgı seride biraz karizmayı çizdirdi oda hemen halledildi.. o seride şanzuman bilyesi yaglama yapmıyormus 2004-2005-2006 modelerde bundan dolayı sıkıntı yaşayanlar olmuş ve hemen kısa sürede problemleri giderilmiş.. fakat garanti dolana kadar o problemi yaşamayanlar sonradan ortaya cıkanlar bilyeyi degişmeyenler olmuş.. bunun dışında ben garanti süresince erkuntun satış sonrası için sikayet edeni duymadım.. şimdi arayın fabrikayı mesela ne konu olursa olsun size yardımcı olmaya calışırlar.. mesela gezici servisleri var istediginiz zaman arayıp traktörü kullanmak için bilgi alabilirsiniz ayarları falan.. bi cok video da traktörü süren kişi hemde huseyin bey direk size yardımcı olmaya calışıyor.. ben ilk aldıgımda aramıştım baya yardımcı oldu.. garanti süresinide artık uzattılar çünkü traktörün tum eksiklerini ve zayıf yönlerini tamamladılar 5 yıl içinde artık ürettikleri traktörden daha emin olduklarını gösteriyorlar çifçiye bölece...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 276712, member: 2401"] [b]Ynt: erkuntta garanti 3 yıla çıkıyor[/b] erkunt sadece ilk cıkardıgı seride biraz karizmayı çizdirdi oda hemen halledildi.. o seride şanzuman bilyesi yaglama yapmıyormus 2004-2005-2006 modelerde bundan dolayı sıkıntı yaşayanlar olmuş ve hemen kısa sürede problemleri giderilmiş.. fakat garanti dolana kadar o problemi yaşamayanlar sonradan ortaya cıkanlar bilyeyi degişmeyenler olmuş.. bunun dışında ben garanti süresince erkuntun satış sonrası için sikayet edeni duymadım.. şimdi arayın fabrikayı mesela ne konu olursa olsun size yardımcı olmaya calışırlar.. mesela gezici servisleri var istediginiz zaman arayıp traktörü kullanmak için bilgi alabilirsiniz ayarları falan.. bi cok video da traktörü süren kişi hemde huseyin bey direk size yardımcı olmaya calışıyor.. ben ilk aldıgımda aramıştım baya yardımcı oldu.. garanti süresinide artık uzattılar çünkü traktörün tum eksiklerini ve zayıf yönlerini tamamladılar 5 yıl içinde artık ürettikleri traktörden daha emin olduklarını gösteriyorlar çifçiye bölece... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkuntta garanti 3 yıla çıkıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt