PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunttan yarası oılanlar.......
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SALİM" data-source="post: 572315" data-attributes="member: 21476"><p><strong>Ynt: erkunttan yarası oılanlar.......</strong></p><p></p><p>erkunttan yarası olanlar konuları katlede dursun senin konu bir sayfayı bile dolduramamış ismail bey. fanatizim nasıl bişeyse konuların içine siniyor ve konuları kilite kadar götürüyor. aslında beni bazen erkunt ' u savunurken görürler ama benim erkuntla hiç bi alakamda yok. yakın çevremden birinde bile yok. belki bir gün olur. benim tahammül edemediğim bilsin bilmesin sallayanlara oluyor genelde.bazı konularda fanatizimi kendisi davet ediyor bazen. konu açılıyor ve bir daha ikinci mesaj yazılma gereği bile duyulmuyor. konuda kendiliğinden sapıp gidiyor. bazen konu sahibinin elinde olmayan nedenlerden gidiyor bazende bu sebepten. ben kendi adıma hiçte fanatik olduğumu kabul etmiyorum. zira ben haksız yüklenmelere karalamalara tavır koyuyorum. çünkü bu zihniyet yerli markaları iflasa götürür. ithal markaların ülkemizde cirit atmalarına sebep olur. hoş ciritte atıyorlar ya. kaliteli ithallere bir şey dediğimizde yokta ya kaliteden uzak olanlar. her nekadar parçaların bir kıısmı ithalsede en azından üretimi yerli ismi yerli. sermayesi yerli. üretenleri yerli.ümidimizin erkuntunda, tümosanında niwhollandında yerli olanı iyi olması. ancak bende bi fiat kullanıcısı olarak newhollandın alıp başını gitmesi doğru değil. rakiplerinin onu zorlaması lazım nitekimde zorlamaya başladı ilerideki yıllarda asıl taşlar yerine oturacak. fiat tutkumuzdur ama hiç bi traktörde vaz geçilmez değildir. vaz geçemeyende çağın gerisinde kalmaya mahkum olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SALİM, post: 572315, member: 21476"] [b]Ynt: erkunttan yarası oılanlar.......[/b] erkunttan yarası olanlar konuları katlede dursun senin konu bir sayfayı bile dolduramamış ismail bey. fanatizim nasıl bişeyse konuların içine siniyor ve konuları kilite kadar götürüyor. aslında beni bazen erkunt ' u savunurken görürler ama benim erkuntla hiç bi alakamda yok. yakın çevremden birinde bile yok. belki bir gün olur. benim tahammül edemediğim bilsin bilmesin sallayanlara oluyor genelde.bazı konularda fanatizimi kendisi davet ediyor bazen. konu açılıyor ve bir daha ikinci mesaj yazılma gereği bile duyulmuyor. konuda kendiliğinden sapıp gidiyor. bazen konu sahibinin elinde olmayan nedenlerden gidiyor bazende bu sebepten. ben kendi adıma hiçte fanatik olduğumu kabul etmiyorum. zira ben haksız yüklenmelere karalamalara tavır koyuyorum. çünkü bu zihniyet yerli markaları iflasa götürür. ithal markaların ülkemizde cirit atmalarına sebep olur. hoş ciritte atıyorlar ya. kaliteli ithallere bir şey dediğimizde yokta ya kaliteden uzak olanlar. her nekadar parçaların bir kıısmı ithalsede en azından üretimi yerli ismi yerli. sermayesi yerli. üretenleri yerli.ümidimizin erkuntunda, tümosanında niwhollandında yerli olanı iyi olması. ancak bende bi fiat kullanıcısı olarak newhollandın alıp başını gitmesi doğru değil. rakiplerinin onu zorlaması lazım nitekimde zorlamaya başladı ilerideki yıllarda asıl taşlar yerine oturacak. fiat tutkumuzdur ama hiç bi traktörde vaz geçilmez değildir. vaz geçemeyende çağın gerisinde kalmaya mahkum olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunttan yarası oılanlar.......
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt